6 Kasım 2016 Pazar

Rahat Olun! Hiç Kimse Bilinçaltı Gücünü Başkasının Kötülüğü İçin Kullanamaz.

Bilinçsiz zihninizin gücünün farkına vardıkça, hem kendinize olan güveniniz artıyor hem de acaba bu gücü kötüye kullanabilecek insanlar olabilir mi diye bir endişe ve korkuya da kapılmanız çok doğal.

Ancak hemen sizi rahatlatacak o cümleyi söyleyim!




Evrensel Ayna Simetrisi yasalarına göre hiç kimse bilinçaltı gücünü başkasının kötülüğüne kullanamaz.

Çünkü, bu bize bahşedilen öyle bir güç ki, Yaradan işi şansa bırakmamış. Evren de, bilinçsiz zihni kontrol ederek edilen niyet, evreni kaplayan eter tabakasına ki tüm gezegenleri bir arada tutan manyetik güce çarpar ve direkt olarak o niyeti edenin hayatınada tezahür eder.

İşte, ''Ne düşünüyorsan o'sun.'' cümlesinin tam anlamı budur.

Düşündüğünüz olumsuz ise deneyimin size geri yansıması da bire bir aynı olur.
Bu yasaya en güzel örnek, zehir içip kızdığınız insanın zarar görmesini beklemek gibidir. Tüm zararı siz görürsünüz.

Theta Bilinç_altı temizliği seanslarımızda karşılaştığım bir diğer büyük korku da sahip olunan gücü kullanırken istemeden kötüye, olumsuza saplanmak. İstem dışı alışkanlıkların sonucu olumsuz düşüncelere takılmak.
Yine size rahat olmanızı söylüyorum.
Endişe etmeyin!
Bu olasılığın da emniyet sibobu var.
Olumsuz düşüncenin etkisi olumlu düşünceye oranla kat be kat daha zayıf.
Diğer bir ifadeyle, istenmeyen olumsuz düşüncelere karşı bilinçaltı aldığı mesajın istenmeyerek söylendiğini sinir sisteminizin tepkimesinden anlar. Sinir sisteminiz, kas hareketlerinizi olması gereken hareket yönünden tam tersine hareket etmeye zorlar. Yani kaslarınız doğal halinden daha zayıf bir konuma düşer.
Yalan makinaları da bu kas sistemi üzerine çalışır.

Bu yüzden olumsuz düşünmemek için çabalamaya gerek yok. Eğer seans sırasında aklınıza olumsuzluklar gelmeye başlarsa hayatınıza yansımasından korkmayın. Çünkü hem bilinçli zihin,  hem de bilinçsiz zihin bu çelişkiyi çok net ayırt eder.
Ego yani şeytanın en büyük korkusu evrenin ayna simetrisini kullanmayı öğrenmenizdir. Bu öğreti ile zengin ve başarılı insanları kıskanıp egoyu güçlendirmek yerine onları takdir ederek egoyu öldürürsünüz ve bu takdir duygusu sizin hayatınıza yansımaya başlar.
Görüyorsunuz değil mi?
Bir kere bilinçaltınızın altın anahtarını elinize aldığınızda tüm yaşamın nasıl dönüşüme uğramaya başladığına tanık olduğunuzda tüm duygu, düşünce ve inanç yapınızda değişim ve dönüşüm rüzgarına kapılır.
Sonuç olarak, kazanan tek bir kişi olur.
O da SİZ!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder