4 Kasım 2016 Cuma

Her Çeşit Bilinçaltı Çalışması Aldınız, Ama Hala Para Sıkıntısı mı Çekiyorsunuz? Çünkü...

Beni, Theta Bilinçaltı seansı için arayanların %90'ı alacakları seanstan bir fayda göremeyecekleri bakış açısına sahipler. İlk olarak bu kalıplaşmış olan şüpheci yaklaşımlar ile savaşıyorum. Tabii ki kendilerine çok hak veriyorum. Türlü türlü enerji ve bilinçaltı çalışmalarına katılmışlar, dünya kadar para harcamışlar ve beni bulduklarında haliyle nasıl farklı bir teknik kullanabileceğimi ve kendilerini bu sorundan nasıl kurtarabileceğimi sorguluyorlar.
Bana göre çok doğal bir yaklaşım.


Öncelikle, sürekli karşılaştığım bu sorunun cevabını araştırdım ki bu kadar olumlama çalışmaları ve  bilinçaltı eğitimlerine karşılık, insanlar neden istedikleri hayali gerçekleştiremiyorlar?
Tüm araştırma ve çalışmalarımın sonucunda, ortak çakışan bir cevaplar dizisi sonucuna vardım.
İlk vardığım sonuç, insanlar aldıkları eğitimlerin öğretilerini pratik yaparken bilinçli zihin ile bilinçsiz zihnin anlaşmaya varmasını bir türlü sağlayamıyorlar.
Yani, bu cümleyi biraz daha anlaşılır hale getirmek gerekirse, mesela olumlama yaparken para üzerine çalışanları ele alalım.
Bilinçaltına yapılan telkinler genellikle ''Ben para içindeyim. Her istediğimi yapabilirim.'' gibi cümleler olarak yapılması gerekir, diye anlaşılıyor.
Yanlış!!!
Bu cümlede bilinçli zihin sizin yoksunluk bilincine sahip olduğunuzu sizden daha iyi biliyor.
Dolayısıyla, bilinçaltına gönderilen bu mesaja bilinçli zihniniz onay vermiyor. İki zihin arasında ki bu çelişki sizin hayatınıza daha fazla para sıkıntısı olarak aksediyor.
Burada ki püf nokta, iki zihin durumunun da bu cümleyi desteklemesi gerekir.
Doğru mesaj '' Para '', ''zenginlik'', ''Servet'', ya da  ''Bolluk'' olmalıdır.
Bu durumda bilinçli zihnin hiç bir itirazı olmaz. Evet bu kelimelerin sizin için geçerli olduğunu kabul ettiğinden size ve bilinçsiz zihninize herhangi bir direnç ve  bir tepki göstermez.
Sonuç olarak, tüm konuyu tek bir cümle içinde bağlamak gerekirse, sorun aldığınız eğitim veya olumlamaların eksikliğinde değil.
Tüm sorun bilinçaltınıza verdiğiniz mesajların anlamında.
Bilinçaltının aldığı talimat her iki zihin durumunda kabul gören mesaj olmalı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder