28 Kasım 2016 Pazartesi

Bu Kelime MUCİZELER Yaratıyor!!!

İnsan hayatında kelimelerin çok büyük etkilerinin olduğu bilinir. Duaların da bazıları diğerlerinden daha yüksek titreşime sahiptirler. Ağzımızdan çıkan kelimelere çok dikkat etmeliyiz. Çünkü, her çıkan kelime kendine uyan titreşime sahip olay ve kişileri hayatımıza çeker. Ses ve kelimelerin kendi titreşimleri arasında algılanamayacak kadar ince bir fark vardır. Gitar tellerinin her birinin titreşimi nasıl farklıysa, kelimelerin de her biri farklı titreşim nüanslarına sahiptir.



Yeryüzü ile 80 kilometre yükseklikteki iyonosfer tabakası arasında kuantum düzeye ulaşan geçitler vardır. Bu geçitler dünya yüzünde her bilginin karambola dolaştığı ve kuantum dediğimiz tüm galaksileri bir arada tutan bu düzeyde rastgele dolaşan enerji yumaklarından kendine uyanı kütleye dönüştürür ve hayatımıza tezahür ettirir. Bu enerji yumağı her birimizin sonsuz potansiyel olasılıklarını barındırır.

Kelimelere verdiğimiz vurgular, onları yüksek veya sakin sesle söylememiz arasında bile titreşim frekansı farklılığı vardır. Bu yüzden bağırarak konuşmak ile sakin konuşmak arasında oluşan frekans farklılığına göre karşımıza çıkan kişi ve olaylarda da değişimler baş gösterir.

Şimdi gelelim o titreşimi çok yüksek olan sihirli, mucizevi kelimeye...

Bu kelimenin önemi ve etkisi aslında anlamında gizli. Çünkü anlam itibariyle farkında olmasak da Yaradan'dan gücünü alır.
Hadi artık karşımda kasılmış bekleyenleri daha fazla kasmayalım.

Bu sihirli kelime ''BİRLİKTE''.

Birlikte kelimesi O'nunla bir olduğumuzu ve her yaptığımız işin onun gözetiminde olmasını ifade eder. Bu kelimenin gizemli bir etki ve gücü vardır. Zor bir işi başarmak, bir sorunu çözmek veya gerçekleşmesi uzak ihtimal saydığınız olaylar öncesi en az 21 ve katları olmak üzere mırıldanmaya başlayın. Sonra görün bakın işleriniz nasıl kolaylaşacak.

 Ben bu kelimeyi içimden sayarken 4'lü ve 3'lü mısralar şeklinde söylüyorum. Bu sayede 21 sayısını kaçırmamış olursunuz.

Mesela, park yeri arıyorsunuz ve bulamıyorsunuz, bu kelimeyi söyleyin. Hemen ardından boş bir yer sizin için açılacaktır.

Yoğun bir trafiktesiniz diyelim ve yetişmeniz gereken yere zamanında varmanız imkansız gibi gözüküyorsa, yine bu kelimeyi en az 21 defa olmak üzere katlarını da söyleyebilirsiniz.

İnanın ben bu yöntemi çok sık kullanıyorum ve etkilerini de görüyorum.

Bir de siz deneyin bakalım, sonuçları ne olacak?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR