7 Temmuz 2016 Perşembe

E.F.T. / Duygusal Özgürleşme Tekniği

Geçmiş anılar senin gelecek olarak algıladığın şimdi oluşan deneyimlerini şekillendiriyor. Bundan böyle KADER dediğin kaçınılmaz nokta senin son durağın olmayacak.

Uzun yıllardan beri Uzak Doğu'da uygulanan AKUPUNKTUR yönteminin yeni versiyonu olan DUYGU BİRİKİMİNİ SIFIRLAMA yöntemiyle tüm sorunlarından kurtulabilirsin.


İnsan bedeninde bulunan enerji meridyenleri olumsuz deneyimlerin sonucu kalıplaşmış duygu birikimleriyle tıkanmış duruma gelir. Bunun sonucunda gelecek olan deneyimlerin bu tıkanıklığın oluşturduğu olumsuz deneyimleri yani sorunları karşına çıkarmaya başlar. Bu kısır döngü senin tüm gençliğini yer bitirir.

Artık kontrolü eline almak için daha ne bekliyorsun?

Yaşlanıp, tüm sorumluluğu kader denen hayali sona mı yükleyeceksin?

Şimdi dur ve bu kısır döngüyü burada bitir!

Sen yaşamın en mükemmel halini deneyimlemeyi hak ediyorsun!

Yaşam mutluluk olmalı!

Bedende bulunan bu enerji noktalarını uyarmaya başladığında bilgisayarda virüs taraması yapar gibi tüm olumsuz duyguları çöpe atmaya başlar ve yeni bir yaşam serüvenine yol almaya başlarsın.

İLK olarak sol elinin KARATE noktası denilen noktasına sağ elin işaret ve orta parmağıyla 7 - 8  vuruş hareketi yap. Bu hareketi yaparken içinden ve dudaklarını oynatmadan sadece düşünsel olarak istemediğin sorunu hatırla. Bu soruna rağmen KENDİNİ SEVDİĞİNİ VE KABULLENDİĞİNİ bildir.

Bu olumlamayı aynı parmak vuruşu ile İKİ KAŞ arasındaki noktaya uygula. Sonra aynı şekilde GÖZ DIŞ KENARINA, GÖZ ALTI noktasına ve devamında BURUN İLE DUDAK arasına yaptıktan sonra ALT DUDAK VE ÇENE arası noktasıyla devam et. Yüz noktaları bittikten sonra sıra geldi YAKA KEMİĞİ denilen göğüs ve boyun arasında bulunan KÖPRÜCÜK KEMİĞİ alt noktasına ve buradan KOLTUK ALTINDA,  KANAT ADALESİ TABİR EDİLEN BÖLGEYE yapılan uyarma ile ilk set bitmiş oluyor.

İKİNCİ SET dediğimiz bu tekrarda ilk olarak SAÇ BÖLGESİ uyarılır. Bu defa sorun tekrar dile getirilir fakat onun üstesinden gelineceği yönünde bir olumlama yapın. Bu ikinci tekrar da karate noktası yerine saç noktasından devam et ve aynı noktaları sırasıyla uyar.

ÜÇÜNCÜ SETE başladığında yine saç noktasından aynı sıra ile tüm noktaları uyar ve SORUNUN BİTTİĞİ YÖNÜNDEKİ  OLUMLAMAYI kendine bildir.

En son olarak 3 derin diyafram nefesi al - ver ve ARINMAYI bitir.

Bu metod yıllardır kullanılan ve BİLİMSEL olarak başarısı kanıtlanmış bir arınma yöntemidir. Ne zaman isterseniz yapabilir ve sonucunu kısa sürede alırsınız.

Artık eski betonlaşmış duygu birikimlerinizi atın ve yeni duygulara yer açın.

SORUNLARIN BİRER BİRER YAŞAMINDAN ÇIKTIĞINI GÖRÜP YAŞAMIN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİNİ HİSSEDİNCE ÇOK ŞAŞIRACAKSIN!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR