23 Ocak 2017 Pazartesi

Mucize Şifanın Kodu!!! Kişiye Özel Farklı Sorunlara Farklı Kodlar...

Tüm hayatımızı sıfır sorunla fiziken ve manen tamamen sağlıklı geçirmemiz, ne kadar mükemmel olurdu değil mi?

Bu söylediğim cümle, içinde bulunduğumuz bilinç yapısına çok ters düşüyor.
Zamanın başlangıcından beri türlü türlü sorunlar ve  hastalıklar türemiştir. Sahip olduğumuz inanç yapısına göre bir sorun veya hastalık bitecek ve diğeri başlayacaktır. Çünkü bugünün tıp teknolojisi hastalığın semptomlarını yok etmeye yönelik olduğu için onu oluşturan duygu, düşünce ve inanç yapısıyla ilgilenmiyor.



Halbuki, kuantum hücresel alan enerjisi ile desteklenen insan bedeni frekansı, geçmiş zamanlarından yani atalarından süre gelen ve genlerine yerleşmiş olan olumsuz düşünce frekanslarından dolayı DNA yıpranmasıyla karşı karşıyadır. Bu hücre ve dna yapısının stres kaynaklı zarar görmesi sonucu, beden frekans dengesizliği türlü hastalıkların oluşmasına sebebiyet verir.

Yapılan yüzeysel tedavilerin yararı yanında verdiği yan etki zararlarda küçünmeyecek kadar fazladır.
İyi haber şu ki, günümüzün bir çok tıp doktoru artık bedenin enerjisel düzeyde ele alınmasının bir gereksinim olduğu inancında.

Dr Alex Llyod, bu konuda tıp dünyasında devrim yaratacak bir çalışmaya imza attı.
Bedenimizin boyundan yukarı doğru olan bölümlerinde bulunan sinir sistemimizin belli noktalarında oluşan enerji dengesizliğine o noktalardan müdahale ettiğimizde, tüm beden hücrelerimiz bu dengelenmiş enerji ile yıkanıyor ve bağışıklık sistemimiz aktive oluyor. Tabii ki sonucunda iyileşemez gözü ile bakılan ve kendi haline bırakılan hastalıklar dahi anında şifa buluyor.

 Bu noktalara verilen İYİLEŞME YÖNÜNDE Kİ OLUMLAMA KODLARI ile hücresel düzeyde bir bilgi alışverişi başlıyor ve tüm bedenin enerji frekansı dengeleniyor. Bu yöntemi baz alarak enerji frekansını yükselten kodlamaları, yaptığım araştırma ve çalışmalarımın sonucunda geliştirdim ve inanılmaz bir her soruna özgü kodlamalar keşfettim.

Bu kodları seans çalışmalarımda ben de uyguluyorum ve müthiş çarpıcı sonuçlar alıyorum.
Bir defasında imsonia yani uykusuzluk problemi olan bir arkadaşımızın seans çalışmamızın ardından, yıllardan sonra özlemini çektiği uykuyu tekrardan deneyimlediğini  duymak benim için müthiş bir mutluluktu.

Bu enerji çalışmasında, yüksek frekans kodlaması yapılan bölgelerden tüm beden hücre ve dna'sına yayılan enerji dengelemesi ile kişinin yıpranmış hücreleri,  karanlığı yaran bir ışık misali gibi tekrardan toparlanıyor. Bu hücrelerin yenilenmesi işlemi beraberinde bağışıklık sisteminin bir anda güçlenmesini getiriyor. Beden ani bir yüksek enerji şokuna girip çok hızlı bir iyileşme sürecine  giriyor. Tüm işlem bu kadar basit olduğu için inanması biraz zor gelebilir.

Fakat tüm olup biten, kuantum enerji alanının içinde bulunan bedenin belli noktalarından aldığı yüksek frekans kodlamasıyla bu rezonans alanına çekilmesidir. Bire bir seanslarımda, önemli gördüğüm bu  bölgelere arka arkaya verilen doğru cümlelerin rakamlarla kodlanmış şifrelerini doğru görsel imajlar ile yüksek frekans alanı inşa eden his ve duyguları  oluşturmayı hedefliyorum.

Problemi temsil eden sayıların bilinçaltı tarafından sorgusuz kabul edilmesinin sebebi, bilinçli zihin cümlenin anlamını önyargıları ekleyerek değiştirebiliyor. Bu durumda bilinçsiz zihin cümleyi farklı anlamda algılayabiliyor. Bu da bilinçaltı temizliğini ya zora sokuyor ya da alınacak sonucu erteliyor. Ancak soruna sayı kodları verdiğimde zihin devreye giremiyor ve bilinçaltı kodun anlamını bildiğinden direkt doğru kabul ediyor.

Gönülden inandığım teorim ise geleceğin tıp dünyası biokimya üzerine değil tamamen bioenerji üzerine kurulacaktır.

4 yorum:

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR