24 Ocak 2017 Salı

Bilinçaltı Çalışmalarında Yeni Bir Çığır Açacak Yeni Bir Yöntem!!!

Sürekli yenilediğim araştırma ve çalışmalarımda, bilinçdışı zihne nasıl daha fazla inebilir ve nasıl daha etkili olabiliriz üzerine yeni bir yöntem geliştirdim.

Modern tıp ilaçlarına bağışıklık kazanan ve evrimleşen virüslere karşı tıp nasıl kendini geliştiriyorsa, biz enerji tıbbı üzerine çalışan araştırmacılar da aynı hızla enerji çalışmalarımızı geliştirmek zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü bilinçaltı çalışmalarımda aynı probleme sahip kişilerin aynı tekniklere farklı reaksiyon verdiklerini gözlemlemekteyim.
Diğer bir ifadeyle, zihnimizin savunma mekanizmasının her geçen gün güçlenmekte olduğunu gözlemliyorum.



Bu farklı çalışmalardan aldığım reaksiyonlardan çıkardığım netice beni çok şaşırttı.
Yeni dünya bilincinin frekansı değiştikçe, insan bilinci de o derece değişmektedir.
Zihin, bilinçaltı çalışmalarına bağışıklık kazandıkça, bilinçaltı da depoladığı tüm bilgileri daha derinlere itmektedir. Sürekli yaptığımız aynı enerji çalışmalarına adeta aşina olan zihin, bilinçaltına girmemizi zorlaştırmak için yeni yeni yöntemler geliştiriyor. Biz kontrolü ele almaya çalıştıkça, o daha da zeki davranmaya başlıyor.

Bu durumda sahip olduğumuz bilgiler ışığında yeni ve daha etkili yöntemler geliştirmek zorunda kaldığımı hissettim ve bu yolda içsel bir araştırma içine girdim.
10 gün kadar önce, Theta düzeyinde araştırma çalışması yaparken bilinçdışı zihnimde beliren ve git gide netleşen yeni bir yöntem gelişmeye başladı.

Zihni sakinleştirmek için yaptığım çalışmaların başında, sessiz gözüken bilinçli zihnin artık yöntemi kavradığını ve kişinin bilinçaltına girmeye başladığımızı hissettiğinde ara ara devreye girdiğini ve çalışmayı sekteye uğratmaya çalıştığını gördüm. Çünkü değişen ve yükselen yeni enerjilere uyum sağlamaya çalışan bedenimizi günün neredeyse tamamına yakın zamanında kontrolü altında tutan zihnimiz de kendi gücünü genişletmektedir.

Durum böyle olunca, ben de zihnin hiç alışık olmadığı yeni bir bilinçaltı kodlama yöntemi geliştirmek zorunda kaldım. Kelime ve cümlelere bağışıklık kazanmış olan zihin, onlara yüklediği anlamları abartarak ortaya çıkıp bilinçaltı çalışmasının etkisini zayıflatmak için tüm gücünü kullanmaya başladı. Çünkü varlığının tehlike altına girdiğini ve kontrolün elden gittiğini farketti.

Kelime ve cümlelerin yerine, onları temsil eden sayısal kodları bilinçaltına tanıttığımda, bilinçli zihin henüz sayılara anlam yüklemediği için girişlere herhangi bir engel koyamadığını gördüm.

Bu araştırmalarımda geldiğim en etkileyici noktaydı.

Zihin kendini geliştiriyor ve bilinçaltına girmemizi zorlaştırıyordu. Fakat her nedense rakamlara karşı henüz bir farkındalığa sahip olmadığı için bilinçaltımıza dokunmanın kolaylaşmakta olduğunu gördüm.

Bu benim için bilinçaltı temizliği çalışmalarımda devrim yaratacak bir hamleydi. 

Yaşadığımız dünyanın değişen enerjilerine karşı zihnimiz tekrar yeni bir savunma buluncaya kadar bizler de kendi  çalışmalarımızı sürekli yenileme ve geliştirmek zorundayız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR