6 Ağustos 2016 Cumartesi

Uykusuzluk Sorununa Mucizevi Bir Yöntem

Çağımızın en büyük problemlerinden biri hiç şüphesiz ki, strese bağlı uyku sorunlarıdır. Uyku problemi beraberinde ciddi hastalıkları tetikler. Bağışıklık sistemi bedenin dinlenmesine bağlı olarak güçlenir. Fakat, uykuda dinlenemeyen beden yavaş yavaş yıpranır ve hastalıklara açık davetiye çıkarır. Bedeni yenileyen hücreler daha çabuk yaşlanır ve yaşlı hücre sayısı artarak yenilenmeye çalışan hücre sayısı azalır. Sonuç tabii ki felaket...

Şimdi her sorunun bir çaresi olduğuna göre, bu soruna da ilaçsız bir çözüm önereceğim.

Tamamen doğal bir bilinçaltı çalışmasıyla bu uyku problemini çözecek olan bu yöntemin hiç bir yan etkisi olmadığı gibi etkisi inanılmaz büyük.

Öncelikle, bu çalışmayı gece uykunuz gelmese de yatağa uzanarak yapın. Çünkü, çalışma ortasında hiç farketmeden uykuya dalarsınız. Belki ilk yaptığınızda uykuya dalma süreniz uzun olabilir fakat, inanın bana çok kısa bir sürede uykuya dalma süreniz kısalacak.

Evet, yönteme artık başlayabiliriz!
Yatağa uzanın.
Gözlerinizi kapatın.
Karşınızda kocaman beyaz bir sinema perdesi imgeleyin. Orada önce 3 sayısını görün, sayıya iyice odaklanın. Sayı kaybolsun ve tekrar gözüksün. Bu işlemi 3 kez yapın. Bunu yapmanızın sebebi zihni sakinleştirip beynin içinde bulunduğu Beta dalga boyundan önce Alfa dalga boyuna ve daha sonra yavaş yavaş Teta dalga boyuna geçmesini sağlamaktır.
Tekrara çalışmamıza dönelim.
 3 sayısından sonra sırasıyla 2 sayısına 3 kez odaklanma yapın.
Hemen ardından 1 sayısına 3 kez odaklanın.
Artık zihin sessiz ve içinize dönmüş durumda, beyaz perdeye zihninizden bir daire çizin. Dairenin hemen dışına RAHATLIYORUM VE UYKUYA DALIYORUM yazın.
Dairenin içine ilk zamanlarda sayıyı yüksek tutmakta fayda olduğundan 50 yazın.
50 sayısını elinizde tuttuğunuz silgi ile silin. Yerine 49 yazın ve sırasıyla rakamları azaltın. Bu işlemde, her 5 sayı azalttığınızda daire dışında ki yazdığınız cümleyi okuyun.
Bunu uykuya dalıncaya kadar yapın. Belki 40'a geldiğinizde uykuya dalar, belki de 0'a bile geldiğinizde uyanık olabilme ihtimaliniz olabilir.
Zihin yaptığınız bu rutin ve sıkıcı tekrardan sonunda pes edip uykuya dalmanıza yardımcı olacaktır.
Ancak yılmayın.
Sıkılmadan bir kez daha deneyin.
Unutmayın ki, inatçı bilinçaltınızı eğitiyorsunuz. Siz ona değil o size itaat edene kadar bu çalışmayı yapın.
Gün gelecek anında uykuya dalacaksınız.
Bu yöntem uzak doğu tıbbın da çok sık kullanılmaktadır.
Eğer düzenli yaparsanız, eminim ki daha ilk geceden uyku probleminiz ortadan kalkacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder