14 Aralık 2012 Cuma

BU KADARDA YAPMAYIN ALLAHAŞKINA!

Arkadaşlar nedir bu 21 aralık endişe ve korkusu? Devamlı bir şekilde o gün ne olacak gerçekten kıyamet kopacak mı gibi sorular alıyorum. İnsanların psikolojisini bozdular vallahi. Geçenlerde ülkemizin ünlü psikiyatri profesörlerinden bir üstadımız bile ''siz erdiniz mi?'' diye mesaj atacak duruma geldi ortalık.
Bakın öncelikle ben ne kahin nede falcıyım. Arkadaşlar bunu daha öncede söyledim. Ben YÜCE YARATAN'I sorgulamıyorum. Ben O'nun yaratmış olduğu mucizelerin farkına varmaya çalışıyorum.
Şimdi gelelim 21 Aralık olayına.
K I Y A M E T kopmayacak
''SEN  NEREDEN BİLİYORSUN BE ADAM?'' DİYENLER ÇIKACAK.
Bende diyorum ki ''Ben bugüne kadar öğretilmiş bilgileri öğrenmeye çalışmıyorum. Ben YÜCE YARATICI'nın hücrelerimize kodlanmış asıl olan bilgileri hatırlamaya çalışıyorum. Aradaki fark bu!
Eğer Şirince veya Fransa'daki o köy veya kasaba neyse kıyamet dışında diye düşünenlere zaman ve mekan kavramına takılmışsın o halde yapacak bir şey yok derim. KIYAMET 3 B REALİTESİNİN BİR OLUŞUM SÜRECİDİR. 26.000 yılda bir olan bu dönüşüm dönemeci diğer bir deyişle sadece yüksek frekans aralığına geçiştir. Biz tüm galaksi veya evrenimiz dersek daha doğru olur yeni ve daha yüksek bir titreşim frekansına geçiyoruz. Sizlerde bu frekansa UYUM göstermek zorundasınız. Aksi taktirde geçiş biraz sancılı olur o kadar. Bu süreç OLUŞUMUN DOĞAL TEKAMÜL SÜRECİ. Evrende herşey mükemmele doğru gider. Bu sürece inanın demiyorum. Bunu BİLİN. İNANÇ BİLME HALİNİ DEĞİL BİLME İNANCI GETİRİR. İnanç çeşitli faktörlere bağlı olup her an değişim gösterebilir. Bilme TANRISAL bir haldir, ve hücrelerimizde mevcuttur.O değişmez bir haldir. Dünyada 1/100 oranı tutturulmuş vaziyette tüm oluşum yeni frekansa ayarlanıyor.
Korku ve endişe ile bu titreşimi düşürürsünüz. BUNU YAPMAYIN. YENİ AKIŞA KENDİNİZİ BIRAKIN VE MÜKEMMELLİĞİ BİLİN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder