31 Mayıs 2016 Salı

Healing Codes / Şifa Kodları


Healing Codes, Türkçe ifadesiyle Şifa Kodlaması 2001 yılından beri başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere Kanada ve daha birçok uzak doğu ülkelerinde kullanılan enerjiye dayalı bir alternatif tıb yöntemidir ve Amerika'lı DR. Alex Loyd tarafından bulunmuştur. Uygulama yaptığı hastalardan aldığı sonuçların inanılmaz başarılı olduğunu gören Dr Loyd, modern tıb aletleriyle testlerin yapılmasını bekleyerek sonuçların sağlamasından emin olmak istemiştir. Bunun üzerine  HRV (heart rate variability) aletleriyle yapılan MRIs, CT scans, EEGs, EKGs, kan tahlihleri, koyu alan mikroskobi, bio-rezonans testi, pH testi, ultrason ve daha bir çok test sonucu modern tıb doktorlarını  hayretler içinde bırakmıştır. Birazdan açıklayacağım şifa kodları, bilinçaltımızda kaydolmuş ve merkezi sinir sistemimizi yıpratan stres kaynaklı sorunların yıkıcı görüntülerini silmeye dayalı bir enerji çalışmasıdır.

 Stanford Üniversitesinde hücresel biyolojist Dr Bruce Lipton PhD. tarafından yapılan araştırmada, hastalıkların % 95 gibi çok yüksek bir oranda stres sonucu oluştuğu sonucuna varmıştır. Hatta geri kalan %5 oranın da, yine strese bağlı hücre deformasyonu sonucu oluşan genetic yapının bozulmasından kaynaklandığını açıklamıştır.. Son yıllarda, şifa kodlaması uygulanan kişilerin seans öncesi ve seans sonrası yapılan HRV testlerinin verileri inanılmaz bir sonucu ortaya çıkarmıştır. Modern Tıb teknolojisinin 6 ay gibi bir zaman sürecinde sağladığı sonuçları 20 dakikalık bir şifa kodlaması çalışmasının meydana getirmesi, gerçekten bir mucize olarak gözükmektedir. Ancak, baş bölgemizde bulunan 4 noktanın enerji tıkanıklığı sonucunda bedenimiz strese dayalı hastalıkların etkisi altında korumasız kalmaktadır. Bu durumda stres kaynaklı hastalıklar, bedenimizin tüm bağışıklık sistemini ezip, sağlıklı hücreleri bir bir yok etmektedir. Healing Codes uygulanan kişilerde dengesi bozulan enerji frekansı dengelendiğinde, bedenin bağışıklık sistemi güçlenerek strese karşı direnç oluşturan savaş ya da kaç döngüsü kırılarak, bilinçaltına huzur duygusu tanıtılır. Böylelikle beden enerji frekansı kalp çakrasında çok güçlü bir girdap oluşturarak, tüm bedende  huzur duygusu dolayısıyla ŞİFA oluşturur.
Şimdi gelelim baş bölgemizde ki 4 önemli noktaya ve şifa kodlarının bu alanlara uygulamasına.

Birinci nokta, boynumuzun ön kısmı.
 Elimizi aşağıdaki resimde görüldüğü gibi tutarak boynumuzun ön bölgesine 5 dakika enerji uygulaması yaparak düşünce ve duygularımızı bizi rahatsız eden her ne ise o hatıraya odaklarız.


İkinci nokta, şakak bölgemiz. bu bölgeye yine resimde görüldüğü gibi 5 dakika kadar enerji dengeleme çalışması yapıyoruz. Yine aynı şekilde probleme odaklanıyoruz.


Üçüncü nokta, iki kaşımızın arası, üçüncü göz çakra bölgesi. Buraya da aynı şekilde 5 dakikalık bir enerji dengelemesi yapıyoruz.


Dördüncü ve son nokta, çenemizin iki yanı. Son olarak bu bölgeye de aynı süre ve aynı odaklanma ile birinci aşamayı bitiriyoruz.



İkinci aşama da yine aynı noktalara, aynı süre enerji dengelemesi yaparken, bu defa sorunlarımıza sebep olduğunu düşündüğümüz duygu ve yanlış inanç kalıplarımızın serbest kalmasına odaklanıyoruz. Görsel olarak sorunları iyice imgeleyip, tüm detaylarıyla  bunların kaynağının kendi duygu ve inançlarımız olduğunu bilinçaltımıza beyan ediyoruz.

20 dakika kadar süren bu aşamadan sonra son kez olarak, üçüncü aşamayı da aynı sırayla yapıyoruz. Ancak bu defa soruna değilde, sorunun oluşumundan önceki en sağlıklı ve en mükemmel olabileceğini düşündüğümüz duygularımıza odaklanıyoruz.

Bu 20 dakikalık uygulamanın sonunda toplam 1 saatlik bir enerji düzenlemesi yapıp stresi bedenimizden atmış oluyoruz. Bunun sonucunda, bedenin doğal kalkanı olan bağışıklık sistemi tüm gücüyle aktive oluyor ve bedeni baştan aşağı iyileştiriyor.

Bazen MUCİZE olarak gördüğümüz bir oluşum, aslında sadece yeni bir KEŞİFTİR.

Healing Codes ile ilgili açıklamalı video'mu aşağıdaki linkten görebilirsiniz.
 https://www.youtube.com/watch?v=riVbXGzMOIg




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder