29 Aralık 2015 Salı

THETA BİLİNÇALTI TEMİZLİĞİNDEN SONRA YAŞANANLAR!!!

Uykunun derin evresinde girdiğimiz Theta düzeyinde çok kısa bir süre kaldığımız için bu beyin dalgalarının sürecini pek hatırlamayız. Bazen uzun süren Theta düzeyinden sonra uyandığımızda kendimizi çok dinç ve dinamik hissettiğimiz zamanlarda olmuyor değil!
Bizler Beta beyin dalgalarına o kadar alışmışız ki tüm yaşamımızı strese karşı direnç olarak kurmuşuz. Ne zaman ki Theta Bilinçaltı keşfine tanık olduğumuzda,  yaşama olan bakış açımız bir anda değişebiliyor.
Şimdi size seans alanların sonrasında yaşamında tanık oldukları deneyimleri anlatacağım.
İlk deneyimlerinde bilinçli ve uyanık olarak Theta düzeyine geçtiklerinde, bedenlerini hissetmediklerini ve bu durum onları bir nebze korkuttuğu için kalp atışlarının hızlandığını söylüyorlar. Biraz süre geçtiğinde bu duruma adapte oluyorlar ve süreç çok güzel ve rahat bir duruma dönüşüyor. Bilinçaltı arşivlerinden hiç hatırlamadıkları veya önemsiz saydıkları bazı hatıraların imajları gözlerinin önüne geldiğinde bu anıların aslında yaşamlarındaki tıkanıklıkların ana kaynağı ya da bu sorunlara dolaylı yoldan sürekli güç verdiğini anladıklarında duygusal bir deşarj olma süreci başlıyor. bu ya ağlama ya da gülme süreci olabiliyor.Bu süreç diğer anıları tetikliyor ve ana sorun olarak görünenin  aslında buz dağının sadece görünen kısmı olduğu ortaya çıkıyor. Bu süreçte uzmanın soracağı sorular çok önemli. Çünkü doğru sorularla doğru cevaplar birbiri ardına geliyor. Ayıklanması gereken ayrık otlarını çok iyi tanımlamak gerekir. Onları tek tek ayıklamaya başladığınızda sorunların kaynağı erimeye başlıyor ve bedende mütiş bir rahatlama hissediliyor. Zihin sakinleştiğinden hafif bir uyuklama hissi başlıyor. Artık sorun sorun olmaktan çıkıyor ve yepyeni huzur dolu duyguları bilinçaltınız  tanımaya başlıyor. Seans bittikten sonra beyin tekrar Beta'ya geçtiği için kişi eski haline dönüyor.
Bilinçaltı kendini tekrar  kapattığından sanki sorun yok olmamış hissi devam eder. Ertesi gün yaşamınızda hiç beklemediğiniz mucizevi olaylar baş göstermeye başladığında olan biteni şaşkınlık içinde izlemeye başlarsınız. Bilinçaltından ayıklanan olumsuz kayıtların yerine ekilen yeni olumlu kayıtlar kısa bir zaman içinde yeşerip yaşamınıza çıkmaya başlar. Bu süreç o kadar sürpriz bir süreçtir ki her an her saniye yaşamınızda mucizeler boy gösterir. Hiç ummadığınız kapılar açılır ve aklınızın ucuna dahi gelmemiş açılımlar yaşamaya başlarsınız. Ana sorunu besleyen düşünce ve inanç kalıpları zayıfladığından artık beslenemeyen kalıp sorunlar bir bir,  ardı ardına çökmeye başlar. Bu güne kadar hiç tanışmadığınız bir huzur duygusu ve yaşama bakış açınız oluşmaya başlar.
BU MUCİZEVİ SÜREÇLE TANIŞMANIN TAM ZAMANI!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR