6 Aralık 2015 Pazar

GİZEMLİ THETA BİLİNÇ HAKKINDA SIKÇA SORULANLAR!

Öncelikle Theta hakkında birçok söylentinin olduğunu biliyorum. İnternet ortamında olur olmaz kaynaklardan alınan bilgilerin çoğu saçma sapan hurafelerdir. Kimi arkadaşlar beni arayıp göz kırpmasını sık yaparsak Theta düzeyine geçiyormuşuz, bu doğru mu?
Ben de kendi kendime gülerek böyle bir şey, sizce mümkün mü, diye soruyorum.
Theta beyin dalgası,  beynin uykunun derin evresine daha doğrusu rüya evresine girdiğinde, bilinçli zihnin tamamen ortadan kalkıp bilinçaltı dediğimiz o sonsuz kapının açılmasını sağlar. Bu Theta seviyesine öyle internet ortamında yazıldığı gibi yok efendim bu subliminal alıştırma ile Theta seviyesine geçersiniz, yok efendim nefesinizi hızlı hızlı alıp verin hemen Theta'ya geçersiniz gibi...
Bunların hepsi birer safsatadır.
Ben bilinçaltımızın işleyiş yöntemlerine yıllarımı harcadım. Her yöntemin kendine özü belli bir sınırı var. Oradan daha fazla ileriye gidemezsiniz. Belli bir seviyeden sonra farklı bir yönteme geçmeniz gerekiyor. Beynimizi  günün 18 saati Beta seviyesinde tuttuktan sonra sadece gece uyku sırasında bilinçsizce girdiğimiz bu evreye bilinçli bir şekilde girip orada belli bir süre kalmak ya çok derin tecrübe ya da belli bir uzman tarafından kontrollü bir biçimde yönlendirilmesi gerekir. Çünkü Kendi kendinize Theta düzeyini girebilseniz bile, eğer belli bir tecrübeye sahip değilseniz, bilinçaltınızda saklı olan olumsuz kayıtları bulup çıkarmanız hemen hemen imkansızdır. Çünkü belli soruları kendinize sorma cesaretiniz  olsa da, egonuz sizi susturur.
İşte bundan dolayı Theta Düzeyi çok nazlıdır. Oraya girdiğinizi farkedemeyecek kadar kendini sizden
saklı tutar.
Theta Bilinç bilincin çok farklı bir boyutudur.
Orada kısıtlama yok!
Orada limit yok!
Orada esaret yok!
Orada keder yok!
Orası SONSUZ POTANSİYEL OLASILIKLARINIZI  bulup istediklerinizi yaşamınıza çekme
BOYUTUDUR. Orada KURBAN rolünden sıyrılıp yaşamınızın MİMARI olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR