21 Aralık 2015 Pazartesi

THETA BİLİNÇ TESTİ!

Olumsuz İnanç ve duygularımızın sinir sistemimize etkisi o kadar büyük ki, bu etkiye mikro açıdan baktığınızda gözlerinize inanamazsınız. Bu olumsuz çekirdek inaçlar şu an yaşadığımız tüm sorunların ana kaynağını teşkil eder. Siz bu inanç ve duygularınızın kaynağını bulamadıkça ki, bulmanız imkansız gibi, sürekli birbirini tetikleyen sorunlarla boğuşup durursunuz. Artık bir an gelir sorunlar birbiri içine öyle geçer ki o sorunu tetikleyen çekirdek inancı bilmenizin imkanı kalmaz. Yaşamınız bir anda kabusa döüşür. Sinir sisteminiz alt üst olur ve fiziksel rahatsızlıklar boy göstermeye başlar. Doktor, hastane ve ilaç derken yaşamınızın kurbanı rolünü kabullenmekten başka hiç bir çareniz kalmaz.
Theta bilinçaltı seanslarımızda her zaman olmasa da gerekli gördüğüm durumlarda THETA BİLİNÇ TESTİNİ  uyguluyorum.
Önce ayakta ayaklar omuz hizasında açık ve eller kalçaya bitişik durulur. Sonra kendinize sorununuza yönelik inancınızı sorgulamak için bir soru sorarsınız. Gün içinde beynimizin strese karşı yaydığı Beta düzeyinde doğru olarak bildiğiniz cevap aslında yanlışsa ve siz EVET cevabı verdiyseniz vücudunuz arkaya doğru gidecektir. Eğer doğruysa öne doğru gidecektir.
Mesela sevmediğiniz biri için evet seviyorum dediniz ve vücudunuz arkaya gitti. Çekirdek inancınız sizin bilinçli inancınız sandığınız cevabı desteklemiyorsa beden hareketiniz tam tersini gösterecektir.
İşte SKYPE seanslarımızda bilinçaltında saklı kalmış bu olumsuz inanç ve düşünce sistemini olumlu olanlarıyla değiştirip yaşamınızın bir anda değişim ve dönüşüme girmesini sağlıyoruz.
Başta uyguladığım test ile seans sonunda uyguladığım test arasında değişim sağlanmışsa o çekirdek inanç bilinçaltından silinmiş oluyor.
İşte bu sonuç THETA BİLİNÇ düzeyinin mucizevi etkisidir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR