14 Şubat 2017 Salı

Theta Bilinç Uyumu Atölye Çalışması

Theta Bilinç Uyumu nedir?

 Bilimsel araştırmaların sonucunda, dünya çekirdeğinin dönüş hızının 1980 yılından beri sürekli arttığı ve şu an en yüksek noktada seyrettiği açıklanmıştır. Dünyanın değişen titreşim frekansı bizim zaman algılarımızı da hızlandırmaktadır.

Eğer bu frekansa uyum sağlayamazsak hayatımızda sürekli kısır döngüler içinde kısılıp kalırız.

Theta Bilinç Uyumu, yerküre ile iyonosfer tabakası arasında düşüncelerimizi etkileyen manyetik alana beden titreşimimizi uyumlamaktır.

Bu uyum ile tüm bedensel rahatsızlıklar ve manevi sıkıntılar eriyip gider.
Halk dilinde ''gözüne perde inmiş'' ifadesi bu frekans uyumsuzluğunu temsil eder.

Hawaii yerlilerinin şamanik öğretilerinde yer alan gökkuşağının birleşimi, Theta bilinç düzeyimizde beden çakra enerji renklerinin Bütün'ün frekansıyla birleşimini ifade eder.

Bu inisiyasyonu aldığınızda beden enerji noktalarınızın her biri birbiriyle uyumlanır ve çalışma sonunda EVRENSEL BÜTÜN enerjinin FREKANSI ile REZONANSA girersiniz.

Normal seanslarımda 250.-TL ücretli bir çalışma olan bu uyumlanma çalışması 7 kişiyle sınırlı olup sadece 100.-TL ücretle cuma ve cumartesi yapılacaktır.

İlgilenen arkadaşlar, kişi sayısı kısıtlı olduğu için lütfen kayıt ücretini aşağıda vereceğim hesap numarasına yatırabilirlerse sevinirim. Çünkü 7 kişiyi aşan bir durum söz konusu olursa, katılmak isteyen arkadaşlara bir sonraki haftaya kalacaklarını bildirebileyim.

Katılmak isteyenler lütfen aşağıdaki günlerden hangisine katılabileceklerse bana e posta ile bildirmelerini rica ederim.
e postam: yesilpinar24@yahoo.com  veya  533 523 8350

Tarih:17 Şubat Cuma         10:30 - 12:00
          18 Şubat Cumartesi   10:30 - 12:00

Yer: Mustafa Bey Cad. No:5/2
        Alsancak - İzmir

Hesap: Ziraat Bankası iban- TR42 0001 0007 1245 9665 9150 02

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR