15 Şubat 2017 Çarşamba

DNA Aktivasyonu ile Düşlerden Gerçeğe

DNA aktivasyonu, bizlerin içsel duyularımızı kat be kat artırır.

Bilinçli zihnin kontrol dışı yarattığı gerçeğimizin kaderimiz olduğu düşüncesine karşın, DNA aktivasyonu ile gelişen iç benliğimizin varlık algısı yeni düşlerimizi gerçeğe dönüştürmemizi sağlar.

Bu sayede yaşama olan bakış açımız değişmez kadercilikten, seçilebilir potansiyel olasılıklara dönüşür.

Yaşam kontrolümüz elimizin altında olur.

Öyleyse haydi DNA aktivasyonuna başlayalım!



Öncelikle DNA yapımız hakkında bilgimiz olması şarttır.
Bugüne kadar detaylı bilgimiz olmamış olsa da aşağıdaki aktivasyon işlemi sırasında her bir noktayı sırasıyla göreceğiz.

1. İŞLEM
Gençlik ve Canlılık Kromozomları Aktivasyonu

  • Önce gözler kapalı ve sanki başımızın arkasına doğru döndürüyormuşuz gibi yapalım. Bu sayede göz kapaklarınızı isteseniz de açamazsınız. Biraz zorlanabilirsiniz ancak yavaş yavaş kolaylaşacak.
  • 3 defa derin diyafram nefesi alıp verelim. 
  • Kalp çakranıza odaklanın ve enerjinin oradan yerküreye doğru aktığını imgeleyin. Böylelikle yerküreye demirleneceksiniz.
  • Ardından yerküreden gelen enerji akımının ayaklarınızdan girip başınızın üzerinden tüm evrene yayıldığını imgeleyin.
  • Hemen ardından tüm çakralarınızın renklerinden oluşan beyaz rengin hakim olduğu Evrensel enerji frekansında 5 ile 10 saniye kalın ve bu 2 kromozomun bu ışıkla dolduğunu iyice imgeleyin. Görsel olarak ışıktan pırıl pırıl parlayan bu kromozomların imgesini iyice büyütün ve üzerinde 7 rengin sırasıyla gözüküp beyaza dönüştüğünü görün.
  • Beynin tam ortasında 3. göz dediğimiz noktada küçük çam kozalağı şeklinde olan Epifiz bezinin içinde yer alan  master hücrenin bembeyaz ışıkla parıldadığını imgeleyin. Bunu yaparken sanki gözleriniz kamaşırcasına imgelemeye çalışın.
  • Şimdi DNA yapısındaki 23 çift kromozomları uçlarındaki Telomerlerle beraber imgeleyin. Telomerler kromozom uçlarının saç telinin kırılması gibi olmasını önler. Bunların zamanla kısalması sonucu hücre yaşlanması ve sonucunda hücrenin ölümü oluşur. Yaşa bağlı birçok bedensel hastalıkların temelinde bu telomer aşınması yatar. Bu kromozom uçalarındaki kapak gibi duran telomerlerin kalınlaştığını ve kromozomların elmas misali parıldadığını imgeleyin. Yapmış olduğunuz hücresel değişimlerin sonucunda bedeniniz toksin atmak isteyecektir. Bu yüzden biraz beden frekansını rezonans salınımında bekletmek gerekir. Hemen başınızın üzerinden Bütün'e  bağlandığınız enerji bağını geri çekin ve yerküreye akıtın. Tekrar 1. çakranızdan 7. çakranıza enerji geçişi yapın. Beden bütünlüğünüze dönün.
2. İŞLEM
Mitokondria Aktivasyonu

  • Diğer geri kalan kromozom aktivasyonuna başladığınızda hücrenin mitokondria'sı devreye girecektir. Bunlar kendi saf genetik bilgilerine sahiptir. Kendi RNA ve proteinlerini üretirler. Hücre nukleusu içinde bulunan 46 kromozom mavi kopya olarak bilinir. Mitokondria enerjiyi tutar. Enerji katalizörü görevi görür. Hücre stoplazması içinde binlerce mitokondriayı barındıran hücreler bulunur.
  • Yine çalışmaya gözler kapalı başımızın arkasına doğru döndürüyormuş gibi yapıyoruz. Göz kapakları ağırlaştığında ayak parmak uçlarımızdan yerkürenin enerjisini çekip tüm çakralardan geçirerek başımızın üzerinden yani  taç çakramızdan beyaza dönüştürüp BÜTÜNSEL ENERJİ'ye bağlanalım.
  • Bu defa hücre nukleusun içinde MİTOKONDRİA aktivasyonunu imgeleyin. Gözünüzde hücresel düzeyde her bir hücrenizin pırıl pırıl ışıldadığını canlandırın. Tüm hücrelerinizin birbirine oksijen taşıdığını ve mitokondrianın bu oksijeni enerjiye dönüştürüp açığa çıkardığını hayal edin. Böylelikle beden enerji frekansınız yükselmeye başlar. Hafif mide bulantısı veya başınızda hafiflik hissederseniz hemen enerjinizi taç çakranızdan geri çekin ve yerküreye demirleyin.
Aktivasyon tamamlandığında gözlerinizi öne çevirin ve 3 derin diyafram nefesi alıp gözlerinizi açın.
Meditasyon sonrası ağzınızdan çıkan kelimelere çok dikkat edin. Odaklandığınız her olay ve kişileri kendinize daha hızlı çekersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR