1 Ağustos 2015 Cumartesi

THETA BİLİNÇALTI TEMİZLEME YÖNTEMLERİMDEN BİR ÖRNEK!

Günlük hayatımızda farkında olmadan binlerce olumlu ya da olumsuz bilgi bombardımanına maruz kalıyoruz. Bu durumdan kaçmanızın imkanı yok. Yıllar içinde dipsiz kuyu olan bilinçaltımız beynimizin sağ lobunu kullanamadığımızdan dolayı bu birikimleri boşaltamıyor. Günlük hayatta tüm bu kargaşaya maruz kalan beynimiz bedenimizi koruma altına almak adına BETA dalgası yayıyor ve bizi sürekli alarm durumunda tutuyor. Gece uyku durumuna geçtiğimizde ise bilinçsiz olarak biraz olsun ALPHA ve THETA düzeyine geçen beyin bizi az da olsa dinlendiriyor. Zaten aksi durumlarda ya fiziksel rahatsızlıklar ya da depresyon ve panik atak gibi ciddi sorunlara yol açabilecek durumlar oluşabiliyor. Bu gibi durumlar oluşmadan bilinçaltına dokunulsa hiç bir sorun kalmaz ancak her zaman bir sorun kalıplaştığında yardım isteniyor.
Şimdi böyle durumlarda karşımdakine sorununu tam olarak anlatmasını ve bu sorundan kurtulduğunda nasıl bir yaşam sürmeyi planlayıp planlamadığını soruyorum. Eğer planlamadıysa bilinçaltı temizliğinden sonra beraberce bu sorununun kalktıktan sonra hayatında ne olmasını istediğiyle ilgili yeni programımızı çalışıyoruz.
Çalışmamıza ilk olarak nefes, özel sayı ve imgeleme tekniği ile beynimizin Alpha ve yavaş yavaş Theta düzeyine geçmesini sağlamayla başlıyoruz. Zihin sakin ve bilinçaltı açık duruma geçtiğinde beynin epifiz bezi aktive olmaya başlar ve bilinçaltı sizi rahatsız eden olay ve kişileri bir bir gözünüzün önüne getirmeye başlar. Burada çok enteresan deneyimler yaşıyoruz. Bazen aklınızın ucuna dahi gelmeyen derinlerde unutulmuş bazı hatıralar canlanmaya başlıyor. Burada benim çok dikkatlice asıl kaydı bulmam gerekiyor. onu bulduğum an kayıttan siliyor ve yerine olmasını dilediğiniz halini kaydediyorum. Öyleki bazen aradan önemsiz gibi görünen detayları sildiğimde asıl büyük sorunlar bir bir yok oluyor. Hem çok zevkli hem de bir o kadar yorucu bir çalışma oluyor.
Zararlı kayıtlar silindiğinde ise bedeniniz sanki tonlarca kilonun altından kalkmış gibi rahatlıyor.
Bazı durumlarda 2. ve 3. seans gerekebiliyor. Buna ilk seanstan sonra beraberce karar veriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR