10 Ağustos 2015 Pazartesi

THETA BİLİNÇALTI PROGRAMLAMA TEKNİKLERİMDEN BİR ÖRNEK!

Beyin dalgalarından uyku sırasında yayılan THETA düzeyi çok gizemli bir yer. Orası tüm 3.boyut sınırlarının ortadan kalktığı sonsuzluk kavramının oluştuğu bir ortam. Oraya çok özel zihin teknikleriyle ulaşıldığında tüm yaşam öncesi ve yaşam kayıtlarınız bir bir zihninize çıkar ve mucizevi oluşumlara tanık olursunuz.
öncelikle Theta düzeyine çekilen beyin dalgaları yavaşlatılıp zihin sessizleştiğinde yaşamınızda önünüze sürekli engel çıkaran kişi veya olayları beyninizin mantıksal lobu olan sol tarafınıza doğru  gözleriniz  kapalı ve bilinçli bir halde olumsuzluğu imgeleyip oraya bir çerçeve içine koyarız. O sizi üzen olumsuz duyguyu iyice hissedip tekrar gündeme getiririz. O duyguyu verdiğim bilinçaltı telkinleriyle iyice hissettikten ve o çerçeve içine o halinizi yerleştirdikten sonra yine komutlarla yavaş yavaş gözünüzün önünden uzaklaştırırken  renkler solar ve sesler azalır. Artık olumsuz kayıt bilinçaltından silinmek üzeredir ve o konuyla ilgili duygularınızda aynı orantıda zayıflar ve sonunda imgeyle beraber yok olur.
İkinci aşamada silinen kayıt yerine yeni isteklerinizi yerleştirmeye başlarız. Bu yeni kayıt beynin yaratıcı kısmı olan sağ tarafında gözler sağa yukarı çevrilerek yapılır. Burada yine benim komutlarımla işlem tam tersten yapılır ve yeni dileklerinizin oluşmuş olduğu yeni duyguları iyice hissettikten sonra belli bir aşamayla şu anki halimize geri döneriz.
Harika tekniklerden sadece birini size vermek istedim ki bilinçaltı temizliği hakkında en azından yöntemle ilgili bir bilginiz olsun.
Hepinize sağlıklı, mutlu ve bolluk içinde geçen bir hafta olması dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR