13 Temmuz 2013 Cumartesi

ÇOĞUL FARKINDALIK!

Rüyalar!
Herkes tarafından deneyimlenen fakat sırrı bir türlü çözülemeyen uyku halinin bir parçası. Evet artık yeni dünyanın yeni bilgileri ışığında size rüya tabir ettiğiniz bu halin asıl oluşumundan bahsedeceğim. Yüzyıllardır bir çok biliminsanı rüya halini araştırıp durdu fakat  bir türlü tatmin edici bir cevap bulamadılar.
 Peki nedir bu rüya?
Sadece beynin Beta dalga katmanında oynadığı sanal bir oyun mu yoksa gerçekliğin başka bir farkındalığında yaşanan bir realite boyutu mu?
İşte şimdi söyleyeceklerimden biraz rahatsız olabilirsiniz!
Bazen sokakta dolaşırken garip giysili veya garip davranışlı insanlar görürsünüz  ve onları ya deli ya da garip tipler diye nitelendirip üzerinde pek durmazsınız. İşte o insanlar sizin aynı anda yaşanan boyutlar içinde gezen ve kendini rüya içinde zanneden insanlardır. Sizde aynı şekilde olayları uykunuzda rüya halinde yaşıyor zannederken aslında başka realitelerin farkındalığını yaşarsınız. Siz rüya halinde bulunduğunuz ve anlam veremediğiniz yer, zaman ve insanları gerçekten yaşarsınız. Onlarda sizi yaşamlarında bir anda farkındalık içinde bulur ve size bir anlam veremezler. Onlar için siz bir muamma olarak kalırsınız ve aynı durum sizin içinde geçerli olur. Aynı anda hiç görmediğiniz insanların belirmesi başka bir boyutta kendilerini uyuyan ve rüya gördüğünü zanneden insanların başka bir realite içinde bulunmasıdır.
REALİTELER BİRBİRİNE KARIŞAN FREKANSLAR ARASINDA KALABİLİRLER.
Bundan böyle yaşamınızda bir anda beliren esrarengiz insanları daha iyi anlayacaksınız. Tek sorun onları içinde bulundukları realitenin farkındalığından koparmamaktır. Eğer asıl realitelerindeki farkındalıktan koparlarsa diğer realitede bilinçlerini kaybedip o bulunması gereken yerde deneyimleri son bulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder