6 Nisan 2018 Cuma

Bu Yazıyı Okuduğunda İçinde Bir Çoşku Oluşacak!!!

Şimdi, tüm zamanların en büyük yanılgısı gözler önüne seriliyor.

Bundan böyle, YAŞAM denilen reel gerçekliğinizin, sizin sadece o an ve o yerde deneyim içinde olduğunuz halin bir durumu olduğunu ve VAROLUŞ halinizin, SONSUZ VERSİYONLARINIZIN SONSUZLUK İÇİNDEKİ DENEYİMİNİZİ BEKLEYEN BENLİĞİNİZ OLDUĞUNU KAVRIYORSUNUZ.

Bu FARKINDALIK düzeyine eriştiğiniz AN, TÜM ZAMANLARIN EN BÜYÜK OYUNUNA DAHİL OLDUĞUNUZ VE ASIL KİMLİĞİNİZİ BULDUĞUNUZ ANDIR.


Siz sonsuzluğun içinde farkındalık deneyiminizi sürdürürken, sizin diğer olma haliniz de aynı anda farklı bir realitede deneyimini sürdürmeye devam eder.


Fakat o hal ve sizin reel haliniz, birbirinden çok uzak gibi gözükür.
Halbuki her bir farkındalık haliniz, aynı anda varlığını sürdürür.

ÖLÜM DENEN YANILGI ise, sizin farklı halinizin deneyimine geçmek demektir ki, bu da sizin tekamül düzeyinizin değişimi, yani beden frekansınızın yükselip, sizin daha iyi olma halinizi deneyimlemeye başlamasıdır.

Bu yeni farkındalık düzeyinde ise, bedeninizi terk etme deneyimine ihtiyacınız kalmaz.
 Artık istediğiniz an, farklı boyut frekanslarına gider ve sonsuzluk versiyonunuzu deneyimleme gücüne erişirsiniz.

Şimdi size bir meselden bahsedeyim;

Bir zamanlar bir prens varmış.
İstediği kadar zenginlik ve bolluğa sahipmiş.
 Fakat bir türlü mutlu olamıyormuş. 
Babasının ve annesinin halka karşı baskıcı tutumunu kabullenemiyor ve sürekli kendi kendine dert ediyormuş. Gel zaman git zaman prens kral olmuş. 
Fakat her nasılsa, o da halkına babası gibi baskıcı davranmaya başlamış.
 Yaşlanmış ve günün birinde ALLAH'ın huzuruma çıkmış. “ ALLAH’ım bana bir şans daha ver ki, kral olduğumda halkıma kendim gibi davranayım.’’ demiş.

Yüce Yaratan da, “Sen her defasında, karşıma bu sözle çıkıp duruyorsun. Sen her defasında sana verdiğim şansı unutuyor ve sanki bu hatayı ilk kez yapıyormuşsun gibi karşımda duruyorsun’’ demiş.

İşte prens o an, aynı deneyimi kısır bir döngü içinde tekrarlayıp durduğunun farkına varmış.

 Bu kez, farkındalığın bedenlenmiş hal içinde ne kadar önemli bir yeri olduğunu anlamış ve bedenlendiği frekans uyumunda, bu farkındalığı aşacağına dair kendine söz vermiş.
Ne kadar kalın bir unutkanlık perdesi altında olduğunu her zaman hatırlamaya ve bu perdeyi inceltip, tüm varoluş serüvenine bir göz atmaya karar vermiş. 
Bunu başarmış mı, başaramamış mı, bu tamamen size kalmış.

İşte arkadaşlar, YAŞAM denen algı budur.
Siz hep vardınız ve hep var olacaksınız.


KEDER, ACI VE MUTLULUK sizin sadece deneyimlemek istediğiniz halinize göre değişim gösterir. Siz, sizin dünyanızda var olan her oluşumun sorumlusu ve aynı zamanda YARATICISISINIZ.

SONSUZLUK SİZSİNİZ VE SİZ SONSUZLUKLUSUNUZ.

___''Yaşadığınızı mı Sanıyorsunuz?'' Tuncay Yeşilpınar Sayfa: 175

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR