27 Nisan 2018 Cuma

Biliyorum İnanması Güç ve Gerçek Olamayacak Kadar HARİKA BİR HABER...

Sahip olduğumuz 2 çift sarmal iplikçikten oluşan DNA yapımızın değişim geçirmeye başlaması, son yapılan keşiflerle tüm bilim insanlarını şaşkına çeviriyor.

3 çift sarmal iplikçik yapısıyla doğan yeni insan türünü inceleyen bilim insanları mikroskobik görüntülerle elde ettikleri gölge halinde ki 10 sarmal iplikçikleri keşfettiklerinden beri, yeni insan türünü gözlem altına aldılar.
Bu gölge iplikçiklerin çok uzun zaman önce insanın Genom'unda var olduğu ancak insanın beyninin sadece sol mantıksal bölümünü kullanmasından dolayı deformasyona uğramış ve bugün sahip olduğu DNA yapısı ortaya çıkış tezi daha da güç kazanmıştır.

Peki, bu 10 ekstra DNA iplikçikleri gölge halinden zamanla aktive olduğunda, insanın yeni türü ne hale gelecek?



10 ekstra iplikçiğin yeni frekansa uyum sağlayan insan bedeninde ortaya çıkması, insanın fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal düzeyde 10 kat daha fazla güce sahip olmaya başlaması demektir.

Bu inanılması güç fakat oluşmakta olan insan DNA yapısının değişimine dair gerçek bir olgudur.

Artık, insanlığın önünde çok net iki seçim kararı bulunuyor.
Değişim başlamış ve kimileri bu değişime direnmeye devam edecek ve fiziksel dünyasında sürekli engellerle boğuşacak, kimileri de bu değişime doğal olarak uyum sağlayıp yeni dünya düzenine ayak uyduracak.

Beynimizin sağ yaratıcı yarım küresini kullanmak zorunda olduğumuzu er ya da geç anlamak durumundayız. Fiziksel olarak algıladığımız dünya gerçekliğimizin kaynağının da oralar da bir yerde gölge iplikçikler gibi, gölge de bekleyen gözümüzün algı alanı dışında kalan asıl gerçekliğin de var olduğunu bilmek zorundayız. Gölge DNA iplikçikleri mikroskop altında ki siluet görüntüsünden çıkıp belirgin yapısını almaya başladı. Fiziksel dünyamızın da görünmez düzeyde bekleyen potansiyel olasılıklar halinde yaşam gerçekliğimize akmak için beklediğini bilmek ve o seçimi yapabilme şansına sahip olduğumuzu görmek, her birimizin rüyalarını gerçeğe dönüştürecektir.

Bu DNA yapısında ki değişimin sonuçları, yeni insan türünün tüm özelliklerini ortay çıkaracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SU RİTÜELİ! I Tuncay YEŞİLPINAR