23 Ağustos 2017 Çarşamba

Theta333 ANINDA YARATIM Teknikleri

Sorunlar, sorunlar, sorunlar. Bitmek bilmeyen en hafifinden en ağırına kadar, daha şimdi başlamış ya da kronikleşmiş sorunlar.
Peki her birinin bir ÇÖZÜMÜ var mı?
Üzülerek söylüyorum, maalesef YOK!




Çünkü zaten ortada bir SORUN yok.
Sorun zihin bilincinin kendini beslemesi için yaratmış olduğu bir YANILSAMADAN ibarettir.
Olmayan bir şeyi çözemezsiniz.
Tek çözüm olarak yapılması gereken zihnin takılmış olduğu o yanılsamayı ortadan kaldırmak ve yerine ruh ve beden bilibcimizi besleyecek olan bilgiyi yüklemektir.
Uygulamakta olduğum Theta333 ANINDA YARATIM tekniklerinin son derece hızlı ve güçlü olmasının sebebi, beynin sinir hücrelerinin birbirine ilettiği yanılsamayı durdurup yerine hayatımıza hizmet edecek olanları yerleştirdiğindendir.
Sorun her ne kadar kronikleşmiş her ne kadar ağır olsa da beynin theta düzeyinde sadece enerjisel olarak bulunan bilgi okyanusuna girerek çözüm dediğimiz yeni bilgiyi buluruz.
Buradan ruhsal bilincimizle farkında olduğumuz bu yeni bilgiyi zihin bilincine tanıtır ve o bilginin nöronlar sayesinde beden bilincimizde deneyime dönüşmesini sağlarız.
ANINDA YARATIM teknikleri yaşam dönüştüren mucizevi bir güce sahiptir.
53 adet teknikten oluşan bu çalışma yöntemi bilinçaltı çalışmalarında bir devrimdir...
NOT: Çalışmaları alan arkadaşların mucizeler yaratan bu teknikleri neden daha fazla kişinin faydalanması için tanıtmadığımı sormalarından dolayı açıklama yapmayı uygun gördüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR