3 Ağustos 2017 Perşembe

Nedir Bu Theta333 ve Nasıl Uygulanır?

İnsan bedeni elektro kimyasal bir enerji sistemi kullanır.
Sinir sistemimizin ürettiği elektro kimyasal elektriği ileten beyindeki nöronlar, beden dinlenmeye geçtiği zaman beyindeki bu elekriksel faaliyetler farklı bir dalga boyu halini almaya başlar.

İşte bu düzeyde beyin üretmiş olduğu elekriksel dalgaları farklı frekansta bulunan önce Alpha daha sonra Theta dalga boyuna çevirmeye başlar.

Theta dalga boyu saniyede 4 ile 8 devir yapar.
İnsan bedeni saniyede 7 ile 10 devir arasında titreşmektedir.
Yerküre çekirdeğinin yaydığı manyetik alan yani iyonosfer tabakası arasında oluşan frekans titreşimi ise 7.5 devirlerden itibaren artmaya devam etmektedir..
Bu bilgi Nasa tarafından yapılan araştırmalar sonucu bildirilen bilimsel bir sonuçtur.

İşte, Theta333 enerji sistemi iyonosfer katmanı ile bedenimizin titreşimini birbirine uyumluyor ve harika bir harmoni yaratıyor.



Uygulamakta olduğum Theta enerji sistemine bağlı olan 333 ise, Zihin-Beden-Ruh (Üçlemesi) uyumunun oluşturduğu titreşimin yerküre ile İyonosfer tabakası arasında oluşan frekans titreşimine rezone olup  Alt-Merkez-Üst (Üçlemesi)  salınımında gidip gelerek Geçmiş-Şimdi-Gelecek (Üçlemesi) zaman algısını nötürleştirip bilinç alanımızda AN da algılatmasıdır.

Bu titreşim düzeyini artıran inisiasyon ve bazı önem arz eden teknikler setini pdf formatında düzenledim.
Tabii ki bu karma teknikler grubu kesinlikle beden enerji noktalarımızdan kalp bölgesi ile alın bölgesinde bulunan 3. göz noktasına yönelik çalışmaları içermektedir.

Meditasyon deneyimi olan herkes bu teknikleri kolayca uygulayabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR