8 Mart 2017 Çarşamba

Theta333 Rezonans Uyum Seansı

Theta, beynimizin ürettiği elektriğin nefes ve benzeri bilinçaltı teknikleriyle Theta dalga boyuna çevrilmesidir.

333 rakamı ZihinBeden ve Ruh uyumunu, 3 rakamı ise bu uyumun alttam ve üst rezonans salınımına uyumu temsil eder.

İşte bu yüzden içinde bulunduğumuz frekansa uyumlanırken alt ve üst rezonans değişkenliğine de uyumu sağlar.

Diğer enerji sistemleri o an içindeki enerjiye uyumu sağlarken, bu çok yönlü ve anında değişen enerji frekansının etkisine tepki veren bir çalışma olup hiç bir şekilde zayıf bir iletişim kopukluğuna dahi izin vermeyen harika bir enerji çalışmasıdır.

Çok uzun yıllar araştırdığım ve üzerinde sayısız çalışmalar yaptığım bilinç dışı zihnin nasıl çalıştığına ve farketmeden maruz kaldığımız 40,000,000 bits bilgiyi nasıl depolayıp bilinçli zihnimize destek vermek amacıyla da olsa benliğimize zarar verdiğini gördüm.

 Tek bir enerji çalışmasının yeterli olmadığını ve her insanın aynı sorununu aynı enerji kodlamasıyla çözemediğimi ve dolayısıyla ancak an içinde bu enerji frekansına uyumlanıp aynı rezonansa girdiğimizde zararlı bilgileri temizleyebileceğimizi anladım.

Bunun sonucunda THETA333 Rezonans Uyumu çalışması doğdu. 

Bilinçdışı zihin, diğer bir halk ifadesiyle bilinçaltı çok usta ve bilinçli zihnimizle ortak aynı zamanda ahenk içinde çalışmaya odaklıdır.

Bu yüzden çalışma sırasında karşımıza türlü türlü manevralar çıkartır. Her bir manevra enerji titreşim frekansımızı etkiler ve duygularımız değişkenlik gösterir.
 Değişen bu enerjilerin duygularımız üzerindeki etkisini aynı kodlamayla çözmeye kalktığımızda ise daha karmaşık hale gelen duygularımız bilinçli zihnimize güç kazandırmaya başlar.

Uzun yıllardan beri kullanılan enerji çalışmaları değişen ve frekansı yükselen enerjiler içinde beden enerjimizin yükselmeye çalışmasına destek vermeye çalışsa da bu yeni enerjiler direnç göstermektedir.

Bu tepkisizleşmeyi ancak eşzamanlı hareket eden enerji çalışması bozar.

Böylelikle, beden enerjimiz yeni ve güçlü etki karşısında o frekansla aynı rezonansa girer ve zihin - beden  ruh uyumu gerçekleşir.

Bu uyumu sağladığımızda ise rezonansa girdiğimiz yeni enerjilerle harika bir bilinç sıçraması gerçekleştirmiş oluruz...

Bireysel seansımızı yüz yüze ya da skype, whatsapp, messenger üzerinden yapabiliyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SORUNLAR SENİN ESERİN

Bu eşzamanlılık her zaman benim zihnimde bir ikilem yaratmıştır.  Yahu tüm sorunlar beni mi buluyor? diye düşündüğünüzü bir hatırlayın.  Kim...