17 Nisan 2016 Pazar

REALİTE Mİ Yoksa İLLÜZYON MU?

Bugün sizlerle hoşça vakit geçirebileceğiniz bir meditasyon deneyimini paylaşacağım. Bu çalışmayı yaparken zihninizin bedeniniz üzerinde ne kadar güçlü bir etkiye sahip olduğuna bir kez daha tanık olacaksınız.
Şimdi kendinize rahatsız edilmeyeceğiniz bir yer seçin. Gözlerinizi kapatıp burundan derin bir nefes alın ve ağızdan daha yavaş bir şekilde verin.
Bu nefes hareketini 3 kez yapın.
Zihniniz sakinleşmeye başladığında sol elinizi sıcak su dolu bir kovaya soktuğunuzu imgeleyin. İmgelerken elinizin yavaş yavaş ısınmaya başladığını hissedeceksiniz. Eğer ki en azından Alpha beyin düzeyine geçtiğinizi anlamak istiyorsanız, elinizin ısınmaya başlayıp başlamadığına odaklanın. Isınma yoksa, henüz Alpha düzeyine geçemediniz demektir.
İyice odaklanın.
Isınma başlarsa, diğer elinizi buz dolu kovanın içine soktuğunuzu imgeleyin. Bu elinizin de soğumaya başladığına odaklanın. Şimdi bir elinizin ısısı artarken diğer elinizin ısısı düşmeye başlayacak. Bu durum oluştuğunda iki elinizi birbirine ovuşturun ve ısıları dengeleyin.
Bu çalışmayı sürekli yapmanızı tavsiye ederim. Bazı acil durumlarda sıcak veya soğuk kompres yapmanız gereken yerlerde, ellerinizi kullanabilirsiniz.
Bu aslında çok işe yarayan bir çalışmadır.
Tabii ki sürekli yapıldığında ellerin ısısını anında değiştirme yetisini elde edebilirsiniz.
İLLÜZYONDAN REALİTEYE!
SİZCE HANGİSİ GERÇEK...

Teta Bilinçaltı Temizleme Tekniklerine ve 2 adet Kuantum Düşünce Kitaplarıma sahip olmak ve bireysel Teta Bilinçaltı seansı almak isterseniz lütfen sitemi ziyaret edin.

yesilpinar333.blogspot.com

e-posta: yesilpinar24@yahoo.com
Cep: 533 523 8350

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR