3 Nisan 2016 Pazar

CEHENNEM AZABI!!!

Yaşadığımız bu dünya, gizemli olayları bizden öyle bir saklar ki, biz şu an yaşadığımız tüm deneyimlerimizi İLK defa yaşadığımızı zannederiz!

Bakın bu cümleyi bir defa daha yavaş yavaş okumanızı tavsiye ediyorum.

Etrafımızda yaşanan tüm olumsuzluklar neden sona ermiyor, diye düşünüp dururken birden zihnime cevaplar gelmeye başladı.


Diyelim ki sonucunun etrafa zarar vereceğini düşündüğümüz halde, yapmakta olduğumuz bazı davranışları yapar ve sonucunda aynı beklediğimiz zararı verdiğimizde ve bizzat kendimizde gördüğümüzde o hareketi ilk defa yaptığımızı var sayarız. Yapmakta olduğumuz her olumsuz davranışı sürdürdüğümüz sürece aslında biz cehennem azabını yaşar dururuz. Bu kısır döngüyü bir kez olsun kırabildiğimizde bedenimizde ki elektron devir sayısı değişir ve farklı bir frekans titreşimine adım atarız.

Peki, bu kötü davranışlara maruz kalanların günahı neydi o zaman?

Burası çok zor anlaşılabilir bir durumdur. Bu durumu yaşayanlar aslında sizin farkındalığınıza hizmet etmektedirler ve sizin gelişim sürecinizin bir parçasıdırlar.

Mesela bir takıntınız var ve her farkına vardığınızda sizi rahatsız etmektedir. İşte onun farkına vardığınız an iradenizi kullanın ve o takıntıyı kontrol altına alın. İşte tam da o an kısır döngüden çıkar yeni basamağa çıkarsınız. Aksi taktirde bu acı veren duygular sürekli tekrar eder ki yüzyıllardır bu acıyı çekiyor olduğunuzun farkına bile varamazsınız.
Yanlış duymadınız tüm zamanlardan beri gelen ve tekrar edip duran bu zarar verici hareketi kesmeniz için sonsuza dek aynı deneyimler içinde bocalayıp durursunuz. Sigara alşkanlığınızı kesmez ve sonuçlarını sonsuza dek tekrar eden durumlar olarak yaşarsınız. Başkalarına zarar verdiğiniz her davranışın bire bir yansmasını da sonsuz bir acı silsilesi içinde tekrar edip durursunuz.

Yeni bir realiteye adım atmanın tek çaresi ise sizi orada kıstırmış olan her ne ise onu bulup tüm iradenizi kullanarak onu yenmektir.

Böylelikle, dünyada yaşanan tüm kötülükler yumağını çözmüş olur ve KARMA diye bildiğimiz durumdan sıyrılırız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR