14 Ocak 2015 Çarşamba

ALTERNATİF TIB VEYA ENERJİ TIBBI NEDİR?

Bireysel seanslarıma gelen arkadaşların çoğunda gözlemlediğim endişe ve şüpheleri gidermek adına bu çalışmaların nasıl sonuç verdiğini daha açık ve net bir şekilde anlatmaya çalışacağım.
Öncelikle modern tıb ile enerji tıbbı birbirinden ayrılan değil, birbirinden ayrılmaz iki parçadır.
Bunu sakın aklınızdan çıkarmayın!

Birde sakın ola ki almakta olduğunuz herhangi bir ilaç veya  tıbbi müdahale varsa
KESİNLİKLE bırakmayınız.

Benim çalışmalarım bu modern tıbbı güçlü bir şekilde destekleyen ek bir yoldur. Bu çalışmaların YAN ETKİSİ veya MODERN TIBBI engelleyici hiç bir tarafı YOKTUR. Tamamen beden direncinizi güçlendirici bir etkisi vardır. Bu hissi zaten seanslara katılan arkadaşlar söylemektedir. Moralleri bir anda %100 artmakta ve hayata bakış açıları olumlu yönde değişerek iyileşme yolunda bir anda hız kazanmaktadırlar.
Her canlı veya cansız ne varsa enerjiden meydana geldiğini şüphesiz kimse inkar edemeyeceğine göre yaptığım BEDEN ENERJİ MERİDYENLERİNDEKİ TIKANMIŞ VE DENGESİ BOZULMUŞ ENERJİ DÖNÜŞÜMÜNÜ sağlamamla beden rahatsız olduğu her neyse o dengesizliği gidermeye başlıyor. Tüm olan biten bedenin enerji bedenle bir olduğunu tekrar anımsamasıdır. Dünyanın bir çok ülkesinde özellikle uzak doğu ülkelerinde yüzyıllardır kullanılan bedenin akupunktur noktalarına yapılan iğneli dokunuşlar yerine yeni versiyonunda parmak uçları kullanılarak yapılıyor. Bu metot Amerika'da birçok tıb doktorları tarafından bile uygulanmaktadır. BUNA EK OLARAK BEYNİMİZİN SAĞ LOBUNU KULLANMAYI ÖĞRENEREK DE BU ENERJİ NOKTALARINDA Kİ DENGELENME ÇOK HIZLI BİR SONUÇ VERMEKTEDİR.
Zannedersem yaptığım çalışmalara bir nebze de olsa açıklık getirmişimdir. Önemli nokta süreklilik ve pratiktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder