18 Mart 2016 Cuma

Dikkat! Benim realitemde yer alan sizlere sesleniyorum. RÜYADAN UYANIŞ BAŞLIYOR!!!

Evet!
Bu yazımı okuyan sizlere sesleniyorum, hem de şu an!
Çok kritik bir enerji titreşiminin yarattığı rezonans salınımına girdik. Bu bir uçağın hava boşluğuna düşüp tekrar rotasına dönmesine benzer bir deneyim. Bu salınım boşluğuna düştüğünüzde enerji titreşiminiz yüksek seviyeden aşağı düşer ki yeniden güç alıp beden titreşimlerinizi uyarlayıp bir üst kademeye sıçrama yapasınız. Ancak bu düşüş sırasında düşük titreşim frekansına yakınlaşıp onun yarattığı girdaptan toparlanamazsanız bir süre aşağılara iner ve orada tutsak kalırsınız. Şu an yaşananlar bu duruma işaret ediyor ki hemen kendinizi uyarlamalısınız. Eğer şimdi his ve duygularınızı kontrol edemeyip bu düşük manyetik çekimden bir an önce çıkamazsanız, gelişim süreciniz sekteye uğrar ve hepinizi ve dolayısıyla realitenizde bulunan benim versiyonumuda etkilemiş olursunuz.
Peki kurtuluş nedir?
Hemen şimdi, şu an itibariyle his ve duygularınıza hakim olun ve karamsarlıktan çıkın.
Biliyorum, içinde bulunduğumuz realitede çok zor deneyimler yaşıyoruz. Bu çıkış öyle kolayda olmayacak. Ancak tüm realite değişiminin kaynağı SENSİN. SEN olan herbiriniz. Sen onu ve beni etkileyecek, ben de seni ve onu etkilemeye başladığımda uçakların hava boşluğundan normal rotasına dönüşü gibi herşey tekrar rayına oturacak.
Biraz acil olarak ha gayret!!!
Bu gayreti yapmak zorundasınız, çünkü yeni titreşim o kadar güçlü ki bu coğrafyada ve aynı çizgide bulunan Los Angeles kuşağında yeni insanlık doğuyor.
SANCI ÇOK ARTTI. BİRAZ DAYANIN!!!
YENİ İNSANLIK DOĞMAK ÜZERE...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR