20 Mart 2016 Pazar

BU ÇALIŞMAYI BAŞKA HİÇ BİR YERDE DUYAMAZSINIZ!!!

Bu pazar akşamı sizinle çok özel bir Theta çalışmasını paylaşacağım. Bu öyle özel bir çalışma ki dünyada bugüne kadar hiçbir kişisel gelişim kitapları yazarı bu çalışmadan bahsetmemiştir. Ben herkesin aslında bir şekilde  günlük hayatlarında böyle deneyimler yaşadığına eminim, ancak farketmesi çok zordur.
Şimdi sizden herhangi bir yerden dudak oynatmadan bir yazı okumanızı istiyorum. Yazıyı okurken iç sesiniz sizin ses tonunuzdur. Bunun yanında gözlerinizle okurken iç sesinizi telepatik olarak duyarsınız. Sanki rüyanızda yaşadığınız bir durum gibidir bu.
Şimdi başka bir yazı okuyun ve bu kez herhangi birinin ses tonunu kullanın. Bu ses eşinizin, çocuğunuzun veya bir arkadaşınızın ses tonu olabilir. Burada bu çalşmayı yaparken hiç zorlanmadığınızın farkına varacaksınız. Diğer bir çalışma ise bir kişi resmi bulun ve ona bakarken suratın başka bir kişiye dönüştüğünü imgeleyin. Bu çalışmaları yaparken beynin Beta düzeyinden anlık Theta geçişi yapıyorsunuz. Ancak orada fazla kalamadığınızdan hemen tekrar Beta düzeyine geçersiniz. Bu çalşma Beta'dan Theta'ya geçiş çalışmasıdır ve çok yorucudur. Bir sol lobunuzu ve hemen ardından sağ lobunuzu kullandığınızdan boyun kaslarınız kasılır ve kendinizi biraz yorgun hissedersiniz. Bu çalışma Beta ile Theta beyin düzeyi arasında geçişlerin kolaylaşması açısından çok değerlidir. Hem de deneyimlemesi biraz mizahi açıdan baktığınızda hoştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder