9 Şubat 2016 Salı

BU DEFA DUYGU DEĞİŞİMİ DENEYİMİNİ YAŞAYALIM!!!

 Bu kez çok ilginç bir Theta düzeyinde realite değişimi yaşayacağız. Bu meditasyonumuz bedenimizi nasıl kontrol altına alabileceğimizi gösterecek.
Şimdi rahat ve sakin bir yere oturun. Yine 3 derin diyafram nefesi ve gözler 20 derece yukarı bakacak şekilde beynin görsel zeminini hazırlayalım. Sol elinizi sıcak bir suyun içine soktuğunuzu imgeleyin. Aşağı yukarı kesintisiz 21'er saniye aralıklarla 10 dakika kadar elinizin sıcak suda ısınmaya başladığını hissedin. Elinizin ısısı diğer ele göre artacaktır. Şimdi sağ elinizi buz dolu bir kovaya daldırdığınızı hayal edin. Bu imgelemeyi yapatken beynin görsel  işlevini desteklemek için gözlerinizi yukarı bakmaya çalışır gibi ayarlayın. Sağ elin soğumaya başladığını hissetmeye başlamanız gerekir. Ellerdeki ısı değişimi başladığı andan itibaren beyniniz theta düzeyine geçmeye başlamıştır. Bu düzeyde tüm hayalleriniz beyin tarafından gerçek olarak algılanır. Bilinçaltınız sizden aldığı emirleri gerçekleştirmek için elinden geleni yapacaktır. Buna hiç kuşkusuz emin olabilirsiniz.
Ellerinizin ikisi arasındaki ısı farkını hissettikten sonra gözlerinizi normale getirip iki elinizi de sallayın ve normal gerçekliğe dönün.
Bu meditasyon size,  insanların büyük bir çoğunluğunun varlığından dahi haberi olmadığı sağ beyin kullanımını hizmetinize açmıştır. Bu yoldan bilinçaltınızın gizemli derinliğine küçük bir yolculuk yaptınız.
Geçmiş olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder