5 Kasım 2015 Perşembe

YENİ KİTABIM "YAŞADIĞINIZI MI SANIYORSUNUZ?" GİRİŞ

İnsan YAŞAM olarak algıladığı deneyim içinde sürekli mutluluğu kovalamıştır. Herkes kendi ruhsal ve bedensel açlığını bir şekilde bastırmış fakat hiç bir zaman gerçek anlamda aradığı doyuma ulaşamamıştır. Bu yüzden bireysel ve toplumsal ve hatta uluaslararası kavgalar ve tartışmalar bitmek bilmeden sürüp günümüze kadar gelmiştir ve hala devam etmektedir. Kişiler arasında ki çekişmeler, toplumsal kargaşalara ve oradan daha geniş kapsamlı ırklar arası savaşlara  dönüşmüştür.
Peki sonu gelmez bu çıkar kavgaları hiç mi son bulmayacak!
Elbette son bulacak.
Terim yerindeyse ne zaman insanoğlu YAŞAM - HASTALIK - ÖLÜM üçgeninden kendini azad edecek o an onun kurtuluşu ve sonsuzluğa açılan kapısı olacak.
İçinde bulunduğumuz YENİ ÇAĞ geçmiş ve geleceğin farkındalığında sadece VAROLUŞ HALİNİN deneyimlendiği SAYDAM KRİSTAL ÇAĞ olacak.
İnsanoğlu tüm geçici mutluluklara BAĞIŞIKLIK elde etti. Artık mutluluk FARKLI BİR ANLAM kazandı. Çünkü mutluluğun titreşim frekansı değişti ki ancak o frekansta senkronize olunursa MUTLULUĞUN HİSSİ elde edilebilir. VAROLMA VE OLMA HİSSİ işte yeni çağın ve insanoğlunun yeni SLOGANI...
Bu kitabın satırlarını okurken lütfen beyninizin her iki lobunu yani mantıksal düzeyde süzüp duygusal düzeyde tüm GEÇMİŞ - AN - GELECEK olasılıklarınızda ki OLMA haliniz ile hissedip TAM FARKINDALIK içinde olun.
İlk sayfalardan itibaren karşılaşacağınız bilgiler sizin alışagelmiş olduğunuz  bilgilerden çok farklı olduğu için bilinç yapınıza ters düşebilir. Adım adım ilerlerken düşünce yapınız yavaş yavaş esneyecek ve duygu ile inanç yapınızı sarsmaya başlayacak. Aralarda vermiş olduğum ŞİFA meditasyonları ve iyileştirme tekniklerini sürekli uygulayın. Göreceksiniz ki kendinizi ve sevdiklerinizi iyileştirdikçe bedeninizi tarifi inanılmaz bir haz kaplayacak. Kitabın ortalarında hiç farketmeden farklı bir bilinç oluşturmaya başlayacak ve son satırlarda İÇİNDE BULUNDUĞUNUZ HALİN MUTLULUĞUNU HİSSEDECEKSİNİZ. EN SONUNDA GERÇEK HAZZIN,
DOYUMUN SİZİN SADECE VE SADECE OLMA HALİNİZİN YEREL REALİTESİ
OLDUĞUNU KAVRAYACAK VE İŞTE O AN UYANACAKSINIZ...
Yaşam olarak gördüğünüz farkındalık ve deneyim halinin kontrolünün elinizde olduğunu hissettikçe kendinize olan güveniniz ve VAROLMA SEVİNCİNİZ katlanarak artacak.
İNSANLIK İÇİN MUTLU OLMA HALİNİN TARİFİ YENİDEN YAZILIYOR...
Kitabı tamamen VAROLUŞUN DAİRESEL DÖNGÜSÜ farkındalığı içinde yazdım. İlk satırlarda sonuca odaklanın ve satırlar ilerledikçe sonucun nedenleri doğurup tekrar aynı dairesel döngüye geldiğini  farkedeceksiniz.
ZAMAN VE MEKAN DIŞI ÇOK ÖZEL BİR FARKINDALIK SERÜVENİNE HOŞ GELDİNİZ!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR