28 Nisan 2014 Pazartesi

HAARP PROJESİ! RUHUN YÜKSELİŞİ SADECE ZİHİNDE GERÇEKLEŞİR...

Evet! Her geçen zaman, yeni bir bilginin hayatınıza girmesi için yeni bir ortam oluşturuluyor. Öyle acayip zamanlar yaşıyoruz ki sonsuzluğun kapıları ardına kadar açılmış ve her bir bilincin hazır olduğunda bu kapıdan içeri girmesine izin veriliyor. Tüm dünyalar iç içe birbirine karışmış vaziyette. Nasıl su ile hava birbiri içinde iç içe geçmiş durumda ise yaşam ve ölüm kavramlarıda şu an aynı benzerlikte. Suyun içinde havanın ve havanın içindeki suyun bir sınırı olmadığı gibi, yaşamın ve diğer boyutların da her hangi bir sınırı kalmadı. Bu farkı ancak hazır olan zihinler farketmeye başladı.
Üzerinde bulunduğunuz yeryüzünden aşağı yukarı 80 km uzaklıkta bulunan İYONOSFER tabakası ile aranızda tam olarak 7 Farklı titreşim frekansı bulunur. Bu frekanslar Dünyanın çekirdek hızıyla orantılı olup,  her artan titreşim dolayısıyla  sizi de etkiliyor. İnsan beyin dalgaları uyanıklıkta saniyede 11 ile 25 devir titreşim hızında elektro manyetik dalga yayıyor. Dünyanın çekirdek dönüş hızıda 12 hertz civarına geldiği için,  insan beyni uykuda olan 7-11 hertz devirden uyanıklık seviyesine geçmiştir.
Çok ilginçtir ki Kur'an-ı Kerim de Müminun Suresi -17 şöyle der, "İnsanın bulunduğu boyut üstünde Yedi aşama daha vardır."
İnşikak Suresinde de-18-19, "...siz, mutlaka kattan kata geçerek yükseleceksiniz."
Şimdi tüm bu sohbet bizi nereye götürüyor.
İnsan beden titreşimi arttıkça bu boyutlar arası geçişi oluşmaktadır. Bu durum makina veya herhangi bir teknolojik çalışmayla gerçekleşemez.
Bu yükseliş ancak ZİHİNDE VUKU BULUR.
Aksi taktirde, beden bu boyut değişimine dayanamaz. İşte bu yüzden bunca zamanlar bedenlerinizden ayrılmak zorunda kaldınız. Fakat artık İLAHİ PLAN bu geçiş için beden değişimi yapmadan zihinsel olarak geçmenize izin verdi.
Ancak teknolojik olarak süper gelişmiş bir ülke,  yapmakta olduğu elektro manyetik deneyleriyle bu titreşim frekanslarıyla oynamaktadır. İnsan bedeni ve zihni bu teknolojik deneylerle kontrol altına alınmaya çalışılmaktadır.
Bu müdahale İlahi Plana ters düşmektedir.
Bu proje ile iyonosfer tabakası etkilenmekte ve ara boyutlar arası frekanslarda uygun olmayan rezonansa sebep olmaktadır. Hazır olan zihinler bu karışıklığı frekans uyarlamasıyla halledebilirken, diğerleri zihinsel karışıklık ve bedensel rahatsızlıklar hissetmektedir. İnsalığın bir kısmının sonunu getirecek olan bu çalışma Bir zamanlar Kayıp uygarlık Atlantisde de denenmiştir..
Zihin hazır olmadan fiziksel bedenlere boyut atlatamazsınız.
Bu TÜM KAİNATIN OLUŞUMUNDA BÖYLE PLANLANMIŞTIR.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR