3 Ekim 2013 Perşembe

KORKUTMAK İSTEMEM FAKAT AÇIKLAMAK ZORUNDAYIM!

Bu güne kadar yazdıklarımı kimi insan masal olarak kimi zaman geçirmek ve kimisi de gerçekten derinlemesine düşünerek okudu. Bazen herkes güncel gelişmelerle meşgul olurken benim böyle uçuk kaçık yazılarıma tepki gösterdiler. Peki benim nasıl bir çıkarım olabilir ki ben yazmaya devam ediyorum. Hiç bir çıkarım yok. Yaşanan tamamen hissel olarak bu yazıları yazmam gerektiği. 1997 yılında yaşadığım ve tüm duygu, düşünce ve inanç sistemimim değiştiği o günden beri yazdıklarımın her birini ciddiye almanızda fayda var. Elbette güncel politik olayları takip edeceksiniz, zaten onlar sizin düşünce yapınızın ürünleri. Fakat benim dikkatinizi çekmek istediğim nokta yaşamınızın çok daha derin anlamının olduğu. Günlük korku ve endişe verici olaylarla yeniye direndiğinizi açıkça görebilseniz kendinize kahkahalarla gülerdiniz. Her gün yaşadıklarınız  o kadar derin ve sonsuz ki bunu idrak etmeniz dahi sizi şoke edebilir.
Şimdi gelelim asıl açıklamak istediğime!
ÇÜNKÜ EĞER OLACAKLARA HAZIR OLMAZSANIZ YAŞAYACAĞINIZ GEÇİŞ DÖNEMİ SİZİ BİRAZ ÜZECEK.
Güneşin manyetik alanı büyük bir hızla değişmekte. Bu olayın dünyamıza etkiside dalga dalga ulaşmakta. Bunun yanında dünyanın çekirdek devinim yani saniye içinde ki devri de gitgide artmaktadır.
Tüm bu değişimlerin sonucunda ne olacak???
Güneşteki değişimlerin sonucunda  dünyanın ikliminde değişimler oluşmaya başlayacak. Bu oluşumu çok kısa sürede göreceksiniz. Artık yazlar sıcak ve yağışlı, kışlar ılık ve çok yağışlı yani tropik bir iklime geçiyoruz. Genel sıcaklık derecesi 28 civarında seyredecek.
Dünyanın çekirdek devir hızı bu aralar 12 Hertz yani devir/saniyenin üzerine çıktı. Yani dünya bir anda ters yöne doğru dönecek. Siz bu değişimi farketmeyeceksiniz çünkü beden titreşiminizde aynı orantıda artıyor. Artık gün batımını DOĞUDAN izleyeceksiniz. 24 saatlik gün süresi 16 saat kadar kısa yaşanacak. NASA bu bilgileri  TOPSECRET olarak tutmaktadır. Bugüne kadar tüm bildiklerinizi unutun. Artık "kötülere bir şey olmaz" lafı eskide kalacak. Çünkü onların DNA'ları 11 sarmal iplik olarak kalacak ve sürekli bedensel hastalıkları deneyimleyip duracaklar. İyiler 12 sarmal DNA ile hastalık illüzyonundan muaf olacaklar. EEE! ""Ne ektiysen onu biçeceksin." CENNET VE CEHENNEM KAVRAMLARI BURADA AYRILACAK. Olumsuzluk bu titreşimde varolamaz işte bu yüzden HAK yerini bulacak ve iyilik yapan sürekli korunacak. Kötüler kendi cehennemlerinde kalacak ta ki gerçek sevgi duygusunu tadana kadar. 2014 yılı muhteşem değişimler yılı olacak. Tüm bu yazdıklarım hala size masal gibi gelebilir. Fakat siz şu an bile bu değişimin içindesiniz. Gökyüzünden gelen sesler daha da artacak ve gökyüzü rengarenk bir renge dönüşecek.
Arkadaşlar bu değişimin şakası kalmadı sürekli kendi içinize dönün ve bol bol meditasyon yapın. CENNET VE CEHENNEM KAPILARI ARDINA KADAR AÇILDI. SİZ HANGİ KAPIDAN GEÇMEYİ SEÇİYORSUNUZ ?
ELİNİZİ ÇABUK TUTUN! BU SON ÇAĞRILAR.

1 yorum:

  1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Benim öngördüğüm fiziksel şekillenmeler tamamen metamorfozdur. Bu titreşimsel değişimin insan bilincinde ki kütlesel yansımasıdır. Bu dairesel döngü içinde ki yeni bilincin gözlem ve katılımıyla oluşacak her türlü deneyim ve farkındalığın sembolik aktarımını belirtmek istedim.
    Saygılar

    YanıtlaSil