11 Ekim 2013 Cuma

YAŞADIĞINIZA EMİN MİSİNİZ??? Uyarı: Okuyacaklarınız yaşama bakış açınızı derinden sarsabilir!

Şimdi okuyacaklarınız algıladığınız zamanın başından beri size öğretilen tüm bildiklerinizi bir anda altüst edebilir. Fakat kaynaktan kütle frekansına uyarlandığınızda  DNA yapınız 11 çifte sarmal olarak uyarlandı ki taşıdığınız bilgiler sizin bu düzeydeki algılama sınırınızı kontrol altına alsın. Bu sınırın dışına çıkmanız ancak birtakım yeni frekans uyarlamasıyla oluşmaya başlar ve siz diğer aşamada asıl benliğinizin 12 üçlü sarmal iplikli DNA yapısına kavuşursunuz. Böylelikle yeni yapınız yeni bilgileri kabul etmeye hazır hale gelir.
Şimdi dönelim sizin bu dünya yaşamı dediğiniz düzeyin size öğretilen başlangıç hikayesine!
Havva ile Adem'den türemiş olduğunuz ve Adem'in yasak elmayı yedikten sonra cennetten kovulmuş olduğu söylemini size biraz açayım.
Havva ile Adem sizin yüksek  enerjisel titreşimden düşük titreşime sahip bedensel görünümüze geçişin bir SEMBOLÜ.
Adem'in YASAKLI  ELMA'yı yemesi ise kendini BÜTÜN'den ayrı görmeye başlayan enerji parçacıklarının BÜTÜN'ü hatırlaması için beden hipnozuna mahkum edilmesidir. Yüce Plan öyle mükemmel işlerki her bir parçacık kendi düşünce düzeyinin sonuçlarını hazırlar. Sonuç o enerji parçacıklarının her bir frekans düzeyinde kendi bedensel YAŞAM dediğiniz  alemlerini oluşturur. Her alem kendi düzeni içinde varlığını sürdürür. İntihar ederek o alemden kaçmak diye bir şey yoktur. Acı, tatlı her ne olursa olsun tüm deneyimler aşılmak zorundadır. Kısa yol yoktur ve her bir sonraki aleme hazırlık aşaması her an ve sonsuzdur. An içinde sahip olduğunuz düşünce ve niyetlerinizin  eyleme dönüşmesi halinde sonuçlarını bedene özel yaşarsınız ve ta ki yeni niyetleriniz eyleme dönüşene kadar. Tüm Oluşumun tek bir geçerli duygu enerjisi vardır.
O da  SAF SEVGİ'dir.
Yaşam dediğiniz yer sizin tam tersi düşündüğünüz yerdir. Burada tüm cennetler ve cehennemler yaşanır. Burası tabir- i caizse YARGILANDIĞINIZ ve gerektiğinde yolunuza devam etmenize karar verilen yerdir. Tüm kaderiniz görünmez olan asıl dünyanın kaynağından düşünce yoluyla deneyime döktüğünüz ve sonucunda kendi cennet ve cehenneminizi yarattığınız ve YAŞAM dediğiniz burada
gerçekleşir. YAŞAM dediğiniz yer sizin bildiğinizin tam tersidir. Bu kadim zamanlardan beri böyleydi ve yeni gelecek ruhlar için de  böyle sürecek.
Bu yaşam dediğiniz süreçte ki aslen öbür dünya cezanız KÖTÜLÜĞÜN FARKINA VARINCAYA, DİĞER BİR DEYİŞLE DİĞERLERİNİN HİSSETTİKLERİNİN FARKINDALIĞINI ALINCAYA KADAR KÖTÜLÜĞÜN DENEYİMİNİZDE OLMASIDIR.
ÖDÜLÜNÜZ İSE KÖTÜNÜN FARKINDALĞINDA SÜREKLİ İYİ OLANI DENEYİMLEMEKTİR.
İşte içinde bulunduğunuz bu özel zaman bu cezanın sona erişinin sembolize edilmesidir. Artık özgürlüğe geçiş için izin verilmiştir. Artık ASIL YAŞAMIN BAŞLANGICINDASINIZ. DNA'nız bu bilgileri idrak etmek için yeniden uyarlanıyor. Bundan böyle kötü  deneyimlerin sona erip farkındalığın oluştuğu zamandasınız.
ZATEN ORADASINIZ!
NOT: Yukarıda okuduğunuz bilgilerin tek bir satırı dahi herhangi bir kaynaktan alıntı veya araştırma
sonucu elde edilmiş değildir. Tüm bilgiler zihnin genelde uykunun derin döneminde oluşan TETA
düzeyine geçerek DNAlarda gizli kalan bilgileri bu düzeye çıkarmasıyla elde
edilmiştir. Tüm varoluş DNA'nızda gizlenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder