11 Mayıs 2013 Cumartesi

BU YAZIYI OKUYORSANIZ SİZ SEÇİLMİŞ KİŞİSİNİZ!


NE SEN NE BEN PEKİ KİM O?
Şimdi öncelikle bu bilgiyi sizlerle paylaşmadan önce, düşüncelerden uzaklaşıp dinginlik içine girmenizi istiyorum. Sakın ola ki elinizin altında evrak veya ofiste bir dakikalık kaçamağın içinde okumaya çalışmayın. Böyle durumlarda anlatacaklarım size hiç bir anlam ifade etmeyecektir.
Eğer sakin bir ortamda iseniz yazıya bakıp bu yazıya bakanın kim olduğuna dikkat edin. Bana dürüst olun, bu gözlerin arkasından bakan gerçekten SİZ misiniz? Gözlerinizin ardında derin bir boşluk hissedeceksiniz. Biraz daha dikkatlice ve düşünmeden bakın o gerçekten SİZ değilsiniz. Sanki sonsuz bir derinliğin bilincine varıyor hissine kapılacaksınız.
Peki bakan SİZ değilseniz kim O ohalde?
Biraz heyecanlanıp boğazınızın kuruduğunu hissebilirsiniz. Bu çok doğal!
Tüm yaratılışın varlığını hissettiniz çünkü siz varoluşun içinde değil tam tersi tüm varoluş SİZİN İÇİNİZDE...
Her birinizin iç evreninde kendinizi görüyor ve kendinizi evrenin içindeymiş gibi algılyorsunuz.
Sizin veya diğerlerinin ortak olduğu bir EVREN YOK...
Ben sizin dünyanızı sizin de benim dünyamı anlamanıza İMKAN YOK...
Biz hiç birimiz ortak olarak yaşadığımızı sandığımız dünyada değiliz. Her birey kendi iç dünyasının gerçekliğini ve iç dünyasının farkındalık deneyimlerini yaşıyor. İşte bu yüzden olan biten herşeyden siz tek tek birey olarak SORUMLUSUNUZ. Her uyanış sadece kendi katmanında gerçekleşir ve her sonuç olarak onu gerçekleştirecek nedenleri diğer bir deyişle deneyimleri doğurur. Yaşam kutu içinde kutuya benzer ve sonu yoktur. Aslında ölüm yani son bulmak diye bir kavram sadece bir yanılsamadır. Onu deneyimleyemezsiniz o sadece bir illüzyondur. Bu farkındalığa girdiğniz an ölüm de son bulur.
VAROLUŞ  AN İÇİNDE  SONSUZA DEK PARLAYAN BİR IŞIKTIR.
Yapılan her bencillik sizin uyanış için yardım çağrınızdır. Geçici hırs ve mutluluğa aldanmayın.
Yapılması gereken yerden yardım elinizi esirgemeyin çünkü o yardım isteyen aslında SİZSİNİZ.
Benim  sizin sizin  de benim dünyama müdahale etmeniz İMKANSIZDIR.
Her birey kendi frekans dünyasında kendini deneyimler. ORTAK HİÇ BİR YER YOK.
İç dünyanızda ne olup bitiyorsa onu siz biliyorsunuz ben sadece size  veya aynı şekilde siz bana deneyim farkındalığı veriyorsunuz.
Bu okumuş olduğunuz bilgiler şu an itibariyle altbilincinize kodlandı.
BUNDAN BÖYLE BENLİĞİNİZiN ASIL GÜCÜNÜ SAHİPLENMEYE VAR MISINIZ?

1 yorum:

  1. Yukarıdaki yazınız benim iç evrenim için çok ciddi iddialar, aslında bu yazdıklarınızın bir kısmını bir süredir ben de düşünüyordum. Bunda sizin kitabınızın ve blogda ki yazılarınızın da etkisi çok büyük ama yine de eski anlayışımdan kurtulmam zor görünüyor. Belki başka mucizelere ihtiyacım var.Ben denizde bir damlayım, damlayım ama deniz mi benim içimde?Ben mi denizin içindeyim? Tavşan deliği belgeseli çok ilgimi çekmişti. Belgeseli seyrettiğimde Vay be! demiş , ama yaşam sürecinde sanki bir film izlemişim gibi geçip gitmişti.Ama blogdaki yazılarınız sürekli olduğu için geçip gitmiyor.Bundan böyle benliğimin asıl gücünü Allahın izni ile sizin yardımınızla sahiplenmeye varım.Sevgi ve saygılarımla..

    YanıtlaSil

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR