25 Nisan 2015 Cumartesi

DMT RUH MOLEKÜLÜ...

Bugün sizlerle beyinde bulunan ve bilimin asıl işlevinin ne olduğunun yeni yeni farkına vardığı bir salgı bezinin önemini paylaşacağım.
Bu bezelye büyüklüğünde ki organ beynin hemen hemen tam ortasında bulunan EPİFİZ SALGI BEZİ.
Bu bez aynı zamanda salgıldığı dimetiltritamin molekülünden dolayıRUH MOLEKÜLÜ ve RUHUN KAPISI olarak da anılır.
Uzun zamanlardan beri körelmiş ve hiç bir bir fonksiyonu olmadığı sanılan bu salgı bezi aslında insan bedeninin kuantum yani eterik düzeyle olan bağlantısını sağlar. İnsan beninin sezgisel gücü bu bezin salgıladığı DMT miktarıyla düz orantılıdır.
Şimdi gelelim en önemli noktaya!
Nasıl ki insan bedenini  hastalandığında ilaçla tedavisine karşı çıkıyorsam, bu salgının da bazı bilinçsizce paylaşılan uyuşturucu ihtiva eden bitkilerle salgılanması fikrinede son derece karşıyım.

TEKRAR EDİYORUM İÇİNDE  DMT BULUNAN BİTKİLERİN SOLUNUM YOLUYLA ALINIP
EPİFİZ BEZİNİN AKTİVE OLMASI SON DERECE ZARARLIDIR.

Çünkü bu işlem ANCAK ve SADECE ZİHİNSEL BAZI ÇALIŞMALAR SONUCU AKTİVE EDİLMELİDİR.
Bu çok önemlidir!
Zihnin eğitilmesiyle yapılan çalışmalar ÜÇÜNCÜ GÖZ olarak bilinen alnımızın ortasındaki çakrayı aktive eder ki o da bizim kuantum düzeyi ile olan bağımızı sağlar.
DMT molekülü MELATONİN hormonuyla eşzamanlı olarak derin uyku sırasında bilhassa rüya görürken salgılanır ve bedenin titreşimsel düzeyini artırarak eterik düzeye geçişi kolaylaştırır.
Rüyalar alemi aslında kuantum düzeyde gerçekleşir. Orada zaman ve fizik yasaları işlemez. DMT bu alemlere geçiş için salgılanır ve beden moleküllerinin titreşim hızını artırır.
Herkes tarafından bilinen önemli düşünürlerden Descartes bile insanda ruh ve  bedenin birbirine dokunduğu tek noktanın beyindeki epifiz bezi olduğunu söyler.
Bu salgının insan bedeni için bu derece önem taşımasının  henüz yeni yeni bilinmesi ve insan bilincinin genişlemeye başladığı bu dönemlere denk gelmiş olması epey düşündürücü.
Uzun zamandan beri insan bilinci bazı kesimlerce bilinçli olarak köreltildi. Fakat artık bu yeni dönem
titreşim açısından çok yüksek. Bundan dolayı o eski bilinç yapısı yerini yeni bir titreşimsel düzeye bırakıyor.
Yukarıda önemini vurgulamaya çalıştığım bu salgı bezi sadece zihinsel çalışmalar sonucu aktive edilmelidir.
Yalan yanlış bilgilerle ayinlerde kullanılan otlarla falan epifiz bezini aktive etmeye çalışmak beyindeki sağlıklı hücreleri yok etmekten başka bir işe yaramaz.
Tabii ki bu zihinsel çalışmalar sonucu DMT salgılanmasını bilinçli olarak kontrol altına almanın sihirli bir değneğe sahip olmak gibi bir mucizevi işlem olduğunu da vurgulamam gerekir...





3 yorum:

  1. merhaba lütfen şimdi söylicek olduğum şeyleri bir saldırı olarak almayın sadece DMT ve onun biyolojik yolakları üstüne çalışmalar yaptığım için yazılan bilgilerin yanlışlıklarını düzeltmek istiyorum 1. Dmt insan vücudunda sentezlenir fakat pineal bez den değil akciğer , böbrek üstü bezleri , ve derimizdeki bazı hücreler tarafından 2. Dmt , seretonin ve melatonin ortak bir aminoasidin 3 farklı mekanizma ile oluşan son ürünleridir 3. Aşırı miktar iv DMT beyin hücre miktarı ve bütünlüğüne olumsuz herhangibir etki yapmaksızın MS hastalarında triple terapi olarak kullanılmaktadır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazınızda ve dolayısıyla fikirlerinizde yanlış bilgiler var. kendinizi ve dolayısıyla yazınızı revize ediniz (lütfen).. ,:)

      Sil
  2. Tuncay Bey, harika bir yazi. Dogru tespitler. DMT salgilansin diye şaman ve Fransa'da şato kiralayip ayin yapanlar var... Breh breh.

    YanıtlaSil

HIZLI KODLAMA! I Tuncay YEŞİLPINAR