12 Mart 2015 Perşembe

REALİTE BÜKÜLEBİLİR Mİ?

Bunca yıldır üzerinde çalıştığım kuantum fiziği algı alanımın içine girdiğinden bugüne benim için sonsuz bir yolculuğun kapıları ardına kadar  açıldı.

Öyle ki, bilinçaltımın derinliğinin dış dünyada kullandığım ve tüm yaşamımızı yöneten Beta bilincimizden kat be kat daha etkili olduğunu görüp onu daha fazla kullanmaya başladıkça, dış realitemin an be an değiştiğini görmek çok ama çok heyecan verici.



Bilinçaltımı kontrol etmeyi öğrendiğimden beri yaşam zevkli bir oyun haline dönüştü. Beta biilincimizin genişliği bir buz dağının ancak su üzerinde görünen kısmını geçemiyor. Asıl yaşam suyun altında kalan kısmında başlıyor. Tabi ki buraya yapılan her yolculuk çok dikkatlice yapılmalı. Çünkü oraya adımınızı attığınız an tüm varoluşun yaratımının gizemine yaklaşıyorsunuz. Yaratan' a yaklaştığınız her an kendinizi biraz daha güçlü ve ölümsüz hissediyorsunuz.

İŞTE, TAM DA BURADA EGONUZU KONTROL ALTINDA TUTMAYI BİLEMEZ VE MÜTEVAZILIĞINIZI YİTİRİRSENİZ GÜVENİLİRLİĞİNİZİ KAYBEDERSİNİZ.

Çünkü gerçekleştirdiğiniz, deyim yerindeyse, MUCİZELER diğer kişilere bir büyüklük taslamak amacıyla yapılmamalı. Etrafınızda bu tip insanlar mevcut olabilir. Onlar gerçekten bu bilgilere sahip olabilirler. Çünkü bu bilgiler ulaşmak isteyen herkese açık.
Özel bir insan olmanız gerekmiyor.

Fakat bu gibi insanlar tüm bu alışılmış dışı yeteneklerin  tek bir amaca hizmet ettiğini atlıyorlar.
İyileştirdikleri her kişi, çözdükleri her sorun aslında KENDİ İÇ DÜNYALARININ SORUNU. Ben kendi sorunumu çözmemle nasıl olurda bir başkasına hava atarım. Gerçekleştirdiğim her ŞİFA kendi içimde oluyor ve kendi ruhuma hizmet ediyor.

Şifanın gerçekleştiği alan tamamen elastiki bir alan ve oraya sadece hislerinizi kullanarak ulaşıyorsunuz. Oraya vardığınızda müthiş bir huzur vuku buluyor.

 Burada YARADAN' a olan güveninizin derecesi sizin verdiğiniz şifanın gücüyle düz orantılı. Şifa verdiğiniz de eğer düzelme olmuyorsa kendi inanç ve güven derecenizi sorguluyorsunuz. Bu da belli bir zaman sonra belli çalışmalar sonucunda git gide kuvvetlenip hızlanıyor.

Burada vermek istediğim mesaj, ben sizden üstünüm veya bakın ben ne bilgilere ulaştım olayı, değil!
Asıl mesaj, isteyen herkes hemen şu an kendine veya bir başkasına şifa verme gücüne sahip.

YETER Kİ TÜM VAROLUŞUN İÇİNİZDE VUKU BULDUĞUNU BİLİN!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

TAM BİR UYUM! I Tuncay YEŞİLPINAR