26 Eylül 2014 Cuma

NE EKTİYSEN ONU BİÇME ZAMANI! WHAT YOU SOW İS WHAT YOU REAP!

Çok şükür ZAMAN geldi. Bundan böyle öyle bir çizgiden geçiyoruz ki artık İLAHİ DENGELER yerini bulacak. Çok farklı bir enerji titreşim düzeyine eriştik. O'nun adını kullanıp insanlarla dalga geçenler, O'nun adı altında diğerlerine zulm edenler, duyarsızlar, sadece kendi başını kurtarmaya çalışanlar, benciller, empati duygusundan yoksun olanlar SİZİN için bile şu an üzülüyorum. Çünkü sizde bazı farkındalıkları şiddetli bir  sarsıntıyla kazanmak zorunda kalacaksınız.
Artık geri dönüş yok NE EKTİYSEN  ONU BİÇME ZAMANI DOSTUM!!!
İlahi adalet işte böyle işliyor.
Bu günlerde kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz.
Geçişe bırakın kendinizi. Bu güne kadar O'na olan inancınız sarsılmış olabilir. Dünyada ki adalet sistemine isyan etmiş olabilirsiniz. İşte tüm bu şüphe ve endişelerin, bu kaybolmuşluğun sonu geldi.
Bu yeni enerji alanları biraz yüksek olduğu için bazı kullanılan frekans aralıklarında geçiş bozuklukları hatta evinizde ki elektrikli aletlerde bile sorun yaşayabilirsiniz. Fakat sizin denge alanınızla birlikte onlarda düzene oturacak.
Bir anda uzun süredir olmasından vazgeçmeye başladığınız beklentiler karşınıza çıkmaya başlayacak.  
İmkansız olarak gördüğünüz olaylar sanki bir sihirli değnek değmişcesine oluşmaya başlayacak. Adeta sevinçten gözleriniz yaşaracak. Bu güne kadar iyi niyetlerinizin mislini geri dönüş olarak alacaksınız. Tabi ki bu tam tersi olan duyarsızlar içinde BENZER BENZERİ ÇEKECEK.
Çok şükür tüm mucizeler o yüreği geniş, o kalbi iyiliklerle dolu insanlar için  gerçekleşmek üzere sırada bekliyor.
ARTIK ÜZÜLME!!!
SADECE GURUR VE HEYECANLA SABIRLA GEÇİRDİĞİN O SIKINTILARA ŞÖYLE BİR BAK. ONLARI KUTSA ÇÜNKÜ BU GÜNLERİ ONLAR SAYESİNDE GÖREBİLECEKSİN.
Ya diğerleri?
Onlarda belli sarsıntılardan sonra doğruyu bulacaklar. Fakat bu bir süre alacak maalesef!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder