3 Ağustos 2014 Pazar

ŞİFA TEKNİKLERİNİN EN MÜKEMMELİ!

24 yıldır tüm meditasyon tekniklerinden tutunda onlarca şifa tekniklerinide bizzat kendi üzerimde denedim.
İnsanların birçoğu sıkıntı, sorun ve yaşamın zorluklarından bunalmış, uyuşmuş ve tüm bu problemleri olması gereken kaderleri olarak görmeye başladılar.

ARTIK YETER!

En son sürekli denediğim Emotıonal Freedom Technics ile sorunlarımın artık KADERİM olmadığını görmeye başladım.
Yaşamımızdaki sıkıntı ve sorunların BEYNİMİZİN HATIRALARIMIZLA PROGRAMLANMIŞ olmasından kaynaklandığını ve biz farketmeden yaşamımıza sürekli aynı programı verdiğini anladım.

EFT tekniğiyle bedenimizin meridyen olarak bilinen belli noktalarıyla yapılan çalışmalarda BEYNİN ESKİ PROGRAMI SİLİNİP YERİNE YENİ YAŞAM PROGRAMI VERİLİYOR. Bu durumda tüm yaşamımız kendi isteğimizin  doğrultusunda değişiyor.

Belki inanması güç, fakat sonuçlar HARİKA...

Çok yakında kendi eklediğim bazı ilavelerle MUCİZE TEKNİĞİ bireysel seanslar olarak vermeye karar verdim.
Bu konuyla ilgili açıklamaları bloğumda paylaşacağım.

2 yorum:

  1. Sayın Tuncay Yeşilpınar Bey; Bir süre önce instagramdaki hesabınızda yayınladığınız ""KEŞKE"" temalı videonuzun altına bir yorum bırakmıştım. Daha doğrusu bir soru sormuştum. Bir yanıt yazmadınız. Ben de konuyu çok merak ettim. Acaba bu geçmişinizi değiştirebilirsiniz dediğiniz bilginin kaynağını nerden elde edebiliriz? Teşekkürler Sağdun Arık-------- Aksaray

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağdun Bey öncelikle Gecikmeden dolayı kusura bakmayın.
      Zaman bizim algıladığımız gibi düz çizgide ilerleme değildir. Zaman dairesel bir döngüdür. Geçmiş, şu an ve gelecek aynı anda varolur. Allah herşeyi anda yarattı. Ol dedi oldu sözü buradan geliyor. Dolayısıyla her bir varoluş süreciniz farklı titreşim frekansında bulunur ve siz his ve duygularınızla o frekanslar arasında gider gelirsiniz. Eğer olmak istediğiiz hale sondan başa hissetmeye gayret ederseniz o istediğiniz halin geçmiş deneyimide değişir. Siz onun farkına varamazsınız. Söylediklerim biraz karışık gelebilir. Aklınızı fazla zorlamayın herşey zamanı gelince gerçekleşecektir.
      Saygılarımı sunuyorum.

      Sil